Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

1. juledag med Zellfish på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 25. December 2022
Open from 21:00 to 03:30
Show starts 23:00
Age limit 21

1. juledag, Zellfish og Onkel Thor hører sammen som hånd i hanske!

Zellfish er et lokalt partypop- og rockeband som de fleste av oss kjenner veldig godt! Medlemmene kommer fra Eiker-bygdene og Sigdal. De har gjort seg bemerket i lokalmiljøet med å skape gode konserter og høy feststemning. Alle medlemmene er kjente og lokale musikere med lang fartstid fra mange ulike band. Svartskuren, Nilsen, Hæg, Lie og Kristoffersen gleder seg stort til første Zellfish-konsert på lenge, og det gjør jammen vi også! Det er hele tre år siden sist det var fest på Onkel Thor 1. juledag og da var det selvsagt også Zellfish som sto for musikken!

Zellfish har vært et rent hobbyband og ambisjonene har vært å spille coverlåter som medlemmene selv har et sterkt forhold til. Repertoaret bærer preg av at (nesten) alle gutta var ungdommer på 80-tallet og derfor er det en selvfølge at låter fra både Dum Dum Boys, Bryan Adams, A-ha, Bon Jovi og mange flere blir spilt på Zellfish-konserter.

Dørene åpner kl. 21:00 denne kvelden og det vil bli solgt pizzastykker utover kvelden. Utover dette vil vi ikke ha noen ordinær matservering. Konsertstart vil være kl. 23:00 og serveringen stenger som vanlig kl. 03:00.

De første 50 billettene som legges ut på tikkio.com koster 250,- kroner per person og deretter vil det koste 300,- kroner både på tikkio.com og i døra.

Om du har noen spørsmål, kan du ta kontakt med oss på telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

ID: 21

1. juledag, Zellfish og Onkel Thor hører sammen som hånd i hanske!

Zellfish er et lokalt partypop- og rockeband som de fleste av oss kjenner veldig godt! Medlemmene kommer fra Eiker-bygdene og Sigdal. De har gjort seg bemerket i lokalmiljøet med å skape gode...

EARLY BIRD-BILLETTER
-
0
+
260,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve