Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

FEW!

Gæsolin' på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 9. June 2023
Open from 19:30 to 03:00
Show starts 20:30
Age limit 21

Vi gjentar fjorårets suksess og ønsker igjen hjertelig velkommen til en konsertopplevelse preget av Kim Larsen og hans univers! Med oss på utescenen denne dagen har vi bandet Gæsolin, som naturlig nok spiller musikken til det beryktede bandet Gasolin, som var Kim Larsens første band.

Bandets desidert mest danske danske er Kaj Hansen, som har en utrolig god tolkning av Kim Larsen. Han har til og med nesten like stor kjeft som sjefen sjøl hadde! Kaj er den fødte entertainer og får liv i et hvert publikum etter første strofe. Som seg hør og bør, har bandet to gitarister, disse utfyller hverandre til fingerspissene. Begge gitaristene har lang fartstid i forskjellige band, både lokalt og internasjonalt. Bass og trommer må sitte som hånd i hanske når det skal produseres rock’n roll og det gjør det til gangs i denne duoen. De to uekte danskene Fred og Tom Arne står for en mur av komp som bare to uekte dansker kan klare.

De som var så heldige og fikk oppleve Gasolin da de herjet Norden på 70 tallet kan virkelig glede seg til en kveld fylt med gamle ”Gas"-slagere og de beste av Kim Larsens solokarriere. Gæsolin spiller jevnt og trutt rundt i det ganske land og drar fulle hus i bygd og by. De har opparbeidet seg en liten turne-rute hvor de spiller med jevne mellomrom.

Gæsolin og Onkel Thor ønsker velkommen til et uforglemmelig gjensyn med musikk av Danmarks gamle stolthet! Her får mange oppleve ungdomstiden på nytt!

Bandet består av
En ekte danske: Kaj Hansen – fra Ikast, Danmark. vokal.
En ekte Kongsberg gutt: Morten ”Stonefree” Kirkaune – Gitar,
En ekte Kongsberg gutt: Frode Dalen - Gitar
En ekte Kongsberg gutt: Tom Arne Wollesund – Trommer,
En ekte Kongsberg gutt: Fred Hemmingsen– Bass

Onkel Thor sitt kjøkken følger vanlig åpningstid denne dagen og er derfor åpent fra kl. 17:00 til kl. 21:00, mens dørene åpner kl. 19:30 for de som kun ønsker å besøke oss for å få med seg denne konserten. Denne dagen serverer vi en egen konsertmeny som vil bli tilgjengeliggjort senere. Gæsolin begynner å spille omtrent kl. 20:30 og gir seg rundt kl. 23:00.

Billettprisen vil være 200,- kroner eks. avgift ved forhåndskjøp via tikkio.com og 250,- kroner i døren ved tilgjengelighet.

Sjekk ut promo på Youtube: www.youtube.com/watch?v=vnFjZDas2Jw
For eventuelle spørsmål, kan du ta kontakt med oss via telefon til 32 75 33 33 eller via e-post til post@onkelthor.no. Dette gjelder også dersom du ønsker å gjøre en bordreservasjon for bespisning.

Vi gjentar fjorårets suksess og ønsker igjen hjertelig velkommen til en konsertopplevelse preget av Kim Larsen og hans univers! Med oss på utescenen denne dagen har vi bandet Gæsolin, som naturlig nok spiller musikken til det beryktede bandet Gasolin, som var Kim Larsens...

Ordinær billett
-
0
+
210,00 NOK