Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
MÅLØY VEKST AS

Næringslivssamling i Måløy: Innovasjon og digitalisering i kystnæring

Organizer MÅLØY VEKST AS
Venue Parken Kulturhus, Raudeberg
6710 Raudeberg, Norge
Date 6 - 7. December 2022
Open from 14:00 to 15:00

Driver du innen kystnæring og lurer på hvilke tjenester du kan benytte deg av for å lære mer om digitalisering og innovasjon?
Da må du melde deg på Næringskonferansen i Måløy 6.-7. desember!

Konferansen har fått tittelen: Digitalisering av kystnæringene - Data, høykapasitetsberegninger og kunstig intelligens

Det nasjonale kompetansesenteret for HPC (NCC) samler kystnæring, klynger og tjenestetilbydere til to spennende dager satt av til å snakke om innovasjon og vekst. Her får du delta i interessante diskusjoner og høre fra klynger og bedrifter innen kystnæringene som har lyktes med digitalisering og vekst. Det nasjonale kompetansesenteret for HPC er et samarbeid mellom Sigma2, SINTEF og NORCE. NCC hjelper små og mellomstore bedrifter med å bli mer effektive og innovative, og er en viktig inngangsport til avansert teknologi for industri og offentlig forvaltning.

I løpet av konferansen blir det mulig å besøke Lefdal Mine Datacenter, hvor fremtidige nasjonale superdatamaskiner skal installeres 700 meter inne i fjellet. Datasenteret holder til i spektakulære omgivelser i en gammel olivingruve like i nærheten av Måløy.

Det statlige aksjeselskapet Sigma 2 har valgt Lefdal Mine Datacenter som leverandør av datasenterkapasitet for de nasjonale e-infrastruktursystemene. Dette omfatter NIRD (National Infrastructure for Research Data) og fremtidige superdatamaskiner. NIRD er allerede installert og har offisiell åpning i Lefdal Mine Datacenter 6. desember.

Se nettside og informasjon om konferansen her: www.sigma2.no/konferanse-digitalisering-av-kystnaeringene?fbclid=IwAR25vbyCGqt0wMIQgRyAgUgQVN6FQBggzoQOlbdae_fxheBIIPc-DeJEUG8

Ta kontakt med anette@maloyvekst.no for hotellreservasjon på Thon Hotell Måløy. Arrangør Måløy Vekst har holdt av rom fra 6-7. desember.

Driver du innen kystnæring og lurer på hvilke tjenester du kan benytte deg av for å lære mer om digitalisering og innovasjon?
Da må du melde deg på Næringskonferansen i Måløy 6.-7. desember!

Konferansen har fått tittelen: Digitalisering av...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve