Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Trivelig torsdag med Claudia Scott på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 2. February 2023
Open from 18:00 to 01:00

De tre siste torsdagene i januar, samt den første torsdagen i februar arrangerer vi "Trivelig torsdag". Dette er et konsept hvor vi inviterer kjente artister til å holde intimkonsert hos oss på Onkel Thor. Det vil kun bli solgt 50 plasser til hver av disse kveldene og det kan derfor være lurt at man er tidlig ute!

Dersom du mangler julegaven til de som har alt, er dette en ypperlig mulighet til å sikre dem en unik konsertopplevelse i Vestfossen!

Denne torsdagen får vi besøk av Claudia Scott, som i 2022 feirer 30 års-jubileum som artist. Claudia er en av de mest betydningsfulle artistene vi har i Norge innenfor genrene som rootsrock og country. Hun har dessuten gjort seg bemerket internasjonalt både som soloartist, multiinstrumentalist og låtskriver.


I forbindelse med konserten serverer vi også en to-retters meny bestående av:

Hovedrett: Langtidsstekt indrefilet av okse med løkringer sesongens grønnsaker, peppersaus, bearnaisesaus, fløtegratinerte poteter og stekte Roswaldpoteter som er marinert i timian.

Dessert: Panna cotta med smak av melkesjokolade, bringebærcoulis og friske bær. Til desserten serveres det også kaffe og te med påfyll.


Billetter som inkluderer både middag, dessert, kaffe/te og konsert kjøpes via tikkio.com. Prisen per person er 675,- kroner. Dersom du kun ønsker å sikre deg konsertbilletter, koster dette 250,- kroner per person. Uavhengig av om man vil spise eller bare på konsert, så selges det maks 50 billetter denne kvelden.

Dørene til restauranten åpnes kl. 18:00, mens det er felles servering av mat kl. 19:00. Konserten starter mellom kl. 20:30 og kl. 21:00.

Vi gjør oppmerksom på at man kan bli plassert på bord med andre deltagere dersom man ikke er mange nok til å fylle hele bordet, slik at vi får plass til alle de 50 som kjøper billett. Det er derfor fint om dere også kontakter oss på telefon 32 75 33 33 for å avklare hvor mange dere er i hvert følge.

De tre siste torsdagene i januar, samt den første torsdagen i februar arrangerer vi "Trivelig torsdag". Dette er et konsept hvor vi inviterer kjente artister til å holde intimkonsert hos oss på Onkel Thor. Det vil kun bli solgt 50 plasser til hver av disse kveldene og det kan...

Intimkonsert
-
0
+
250,00 NOK     
To-retters middag og intimkonsert
-
0
+
675,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve