Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
LTF AS

Landstreff Fredriksten 2024

http://www.l-f.no
Organizer LTF AS
Venue Fredriksten Festning
Generalveien, Halden, Norge
Date 26 - 28. April 2024
Open from 14:00 to 14:00
Age limit 18

Landstreff Fredriksten 2024 er på Fredriksten Festning i Halden. Et fantastisk sted for en av landets største russefestivaler med ca 10 000 deltagere.

Vi har flere steder med forskjellig underholdning, alt for å skape en magisk stemning for all russ i Norge.

Vi har store områder for buss og van-parkering. Egne områder for teltplass og alt er inne på området til LF som er bevoktet hele døgnet. Du kan sove i eget telt, i vår "sovesal i telt" løsning, som inneholder feltseng, gulv, varme, strøm til å lade mobil og er bemannet hele døgnet. Det er lov å overnatte i buss/van. Området er lokalisert midt på festivalområdet. Det er lov å nyte medbragt alkohol på alle campene. Se l-f.no for mer info.

Vi har servering av alkohol på egne områder, samt flere typer foodtrucks med masse spennende mat.

Gyldig bevis er ordinær ID + skolebevis, har man ikke skolebevis så må man ha med bekreftelse fra den skole man går på med stempel. Lærlinger tar med kopi av lærlingkontrakt.

NB! 18 års aldersgrense!

Profesjonelt vakthold, politi,vektere, brannvesen og leger med sykepleiere og førstehjelpere, ambulanser og brannbiler stasjonert på området. Alt for en trygg og god feiring!

Det går busser i mellom våre samarbeids hoteller(Quality Choice Sarpsborg og Thon Halden har ikke det da ligger i gangavstand fra festivalen) samt i mellom Halden sentrum og Festningen. Se vår nettside for utfyllende informasjon www.l-f.no

Programendringer kan forekomme. Kansellering av artist/band og følgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billett.

Arrangøreren står fritt til å bytte dato og spillested.


Arrangørs forpliktelser i Kjøpsvilkårene, herunder også arrangørs ansvar for gjennomføring av arrangementet, inkludert billettkjøpers rett til refundering, vil opphøre dersom arrangementet rammes av en Force Majeure situasjon før eller under arrangementet (med Force Majeure menes årsaker som er utenfor arrangørs rimelige kontroll eksempelvis, og ikke uttømmende: krig, opptøyer, terrorisme, større sykdomsutbrudd, brann, flom, streik, vær, nasjonale sikkerhetspålegg eller instrukser fra nasjonale eller lokale myndigheter).


Landstreff Fredriksten 2024 er på Fredriksten Festning i Halden. Et fantastisk sted for en av landets største russefestivaler med ca 10 000 deltagere.

Vi har flere steder med forskjellig underholdning, alt for å skape en magisk stemning for all russ i Norge.

Shuttlebuss LF/Halden sentrum(Togstasjon)
Shuttlebuss-pass gyldig hele helgen og kjør så mye buss du ønsker. Går i mellom Festningen(arr.området) og Halden sentrum(Togstasjon) fra kl 15 fredag til 04 og lørdag kl 10.00 til 04.
See more
250,00 NOK     
PARKERINGSPASS VAN
Parkeringspass van, gyldig hele helgen. NB! Billetten kan kun brukes sammen med ordinært Festivalpass! Programendringer kan forekomme. Kansellering av artist/band og følgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billett. Arrangøreren står fritt til å bytte dato og spillested. Arrangørs forpliktelser i Kjøpsvilkårene, herunder også arrangørs ansvar for gjennomføring av arrangementet, inkludert billettkjøpers rett til refundering, vil opphøre dersom arrangementet rammes av en Force Majeure situasjon før eller under arrangementet (med Force Majeure menes årsaker som er utenfor arrangørs rimelige kontroll eksempelvis, og ikke uttømmende: krig, opptøyer, terrorisme, større sykdomsutbrudd, brann, flom, streik, vær, nasjonale sikkerhetspålegg eller instrukser fra nasjonale eller lokale myndigheter).
See more
2 000,00 NOK     
PARKERINGSPASS BUSS
Parkeringspass buss, gyldig hele helgen. NB! Billetten kan kun brukes sammen med ordinært Festivalpass! Programendringer kan forekomme. Kansellering av artist/band og følgende programendringer vil ikke medføre rett til refusjon av billett. Arrangøreren står fritt til å bytte dato og spillested. Arrangørs forpliktelser i Kjøpsvilkårene, herunder også arrangørs ansvar for gjennomføring av arrangementet, inkludert billettkjøpers rett til refundering, vil opphøre dersom arrangementet rammes av en Force Majeure situasjon før eller under arrangementet (med Force Majeure menes årsaker som er utenfor arrangørs rimelige kontroll eksempelvis, og ikke uttømmende: krig, opptøyer, terrorisme, større sykdomsutbrudd, brann, flom, streik, vær, nasjonale sikkerhetspålegg eller instrukser fra nasjonale eller lokale myndigheter).
See more
3 000,00 NOK     
Fast-track
Gir raskere inngang, gyldig kun sammen med festivalpass
490,00 NOK     
Campingpass gyldig hele helgen
Pass for inngang camping. Seneste utsjekk er søndag kl 12. Passet leveres ved inngangen sammen med festivalpasset. Brukes sammen med teltplass eller sovesal, samt for dem som vil besøke campen for fest/venner. NB! Billetten kan kun brukes sammen med ordinært Festivalpass!
See more
490,00 NOK     
Festivalpass Landstreff Fredriksten 2024 inkl. miljøbuss, teltplass og camp-pass.
Passet er gyldig til festivalen hele helgen. NB! 18 års grense, husk ordinær ID . Inkl. miljøbuss, overnatting i sovesaltelt og camp-pass. Miljøbuss går fra vestlandet, sørlandet, vestfold til Fredriksten. Den går også fra Haugesund, Ålesund, Kristiansund m.m til Fredriksten. Den går fra Sør-Trøndelag og ned til Fredriksten. Busstider kommer ca en måned før arrangementet. Den starter torsdagskveld med ankomst ca kl 10 Fredagsmorgen på Fredriksten. Teltplass er 4x4 meter og man kan være inntil 6 personer i hvert telt.
See more
8 290,00 NOK     
Festivalpass Landstreff Fredriksten 2024 inkl. miljøbuss/overnatting sovesal i telt og camp-pass.
Passet er gyldig til festivalen hele helgen. NB! 18 års grense, husk ordinær ID . Inkl. miljøbuss, overnatting i sovesaltelt og camp-pass. Miljøbuss går fra vestlandet, sørlandet, vestfold til Fredriksten. Den går også fra Haugesund, Ålesund, Kristiansund m.m til Fredriksten. Den går fra Sør-Trøndelag og ned til Fredriksten. Busstider kommer ca en måned før arrangementet. Den starter torsdagskveld med ankomst ca kl 10 Fredagsmorgen på Fredriksten.
See more
8 390,00 NOK     
Festivalpass Landstreff Fredriksten 2024 inkl. overnatting sovesal i telt og camp-pass.
Passet er gyldig til festivalen hele helgen. NB! 18 års grense, husk ordinær ID . Inkl. overnatting i sovesaltelt og camp-pass. Dette er overnattingsløsningen for dere som ønsker å være på festivalen 24/7. Da får dere garantert maks ut av helgen på LF24! Dette er overnatting i et stort fellestelt som er betjent 24/7, oppvarmet med campingseng. Ta med deg liggeunderlag, sovepose og du får en varm og behagelig natt. Teltet er inne på selve festivalen med kort vei til alt av fasiliteter og scener/konserter.
See more
5 390,00 NOK     
Festivalpass Landstreff Fredriksten 2024 inkl. teltplass og camp-pass.
Passet er gyldig til festivalen hele helgen. NB! 18 års grense, husk ordinær ID . Inkl. overnatting på teltplass og camp-pass. Teltplass er 4x4 meter.(NB! hver enkelt MÅ ha camp-pass for å sove/oppholde seg på campen)
See more
5 490,00 NOK     
Festivalpass hele helgen - Landstreff Fredriksten 2024
Passet er gyldig til festivalen hele helgen. NB! 18 års grense, husk ordinær ID og skolebevis/lærlingkontrakt.
See more
3 190,00 NOK     
Overnatting i sovesaltelt LF24 Fredag-Søndag
Dette er overnattingsløsningen for dere som ønsker å være på festivalen 24/7. Da får dere garantert maks ut av helgen på LF24! Dette er overnatting i et stort fellestelt som er betjent 24/7, oppvarmet med campingseng. Ta med deg liggeunderlag, sovepose og du får en varm og behagelig natt. Teltet er inne på selve festivalen med kort vei til alt av fasiliteter og scener/konserter. Billetten er gyldig hele helgen(Fredag til Søndag). Billetten er kun gyldig sammen med festivalpass og camp-pass. Passet leveres ved inngangen sammen med festivalpasset og camp-passet.
See more
1 790,00 NOK     
Overnatting teltplass LF24 Fredag-Søndag
Dette er overnattingsløsningen for dere som ønsker å være på festivalen 24/7. Da får dere garantert maks ut av helgen på LF24! Dette er overnatting på campingplassen i eget telt. Campingen er inne på selve festivalen med kort vei til alt av fasiliteter og scener/konserter. Billetten er gyldig hele helgen(Fredag til Søndag). Billetten er kun gyldig sammen med festivalpass og camp-pass. Passet leveres ved inngangen sammen med festivalpasset og camp-passet. Plassen er på 4x4 m og inntil 6 personer.
See more
1 890,00 NOK     
Festivalpass hele helgen - Landstreff Fredriksten 2024
Passet er gyldig til festivalen hele helgen. NB! 18 års grense, husk ordinær ID og skolebevis/lærlingkontrakt.
See more
3 190,00 NOK