Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

BRUIT ≤ (FR) // Vaterland

Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 19. December 2022
Open from 20:00 to 23:59

BRUIT ≤ (FR)
Vaterland
Mandag 19. Desember
20:00 // 250.- + avg. // 20år
----------------------------
----------------------------

Vaterland presenterer: BRUIT ≤ (FR)

Jupp, post-rockens desidert mest spennende band de siste årene kommer til Vaterland 19. Desember. Forbered deg på å en ut-av-kroppen-opplevese av aller beste sort!

Franske Bruit ≤ fra Toulouse ble til i 2016 da medlemmer med bakgrunn i forskjellige popband kom sammen med et ønske om fri kreativitet på tvers av sjanger-strukturer og konvensjonelle musikalske rammer. Et utgangspunkt som understrekes tydelig gjennom bandets oppsetning med trommer, gitar, cello, bass og fiolin samt et lite lass av annet audiofilt krimskrams. Selv om det opprinnelig var ment som et studio-prosjekt for fri utforskning av lyd, skulle det raskt vise seg at de musikalske kreftene som nå ble vekket til livet ville det annerledes. En live-innspilling fra studio gjorde bandet klart for å ta musikken på scenen og med det var det ingen vei tilbake.

BRUIT ≤ signerte rask med Elusive Sound som gav ut deres første EP Monolith i 2018 og i 2021 bandets første langspiller "The Machine is Burning and Now Everyone Knows It Could Happen Again". Sistenevnte ble skrevet som en film uten bilder i fire deler, og avtrykket den har satt på alle som om har kommet i kontakt med det kan nærmest ikke overdrives. Sekserne hagler, kommentarfeltene koker i eufori og platen omtales som en banebrytende klassiker allerede til tross for at den knapt nok har rukket å bli et år gammel. (Dagens anbefaling blir således å se de helt hinsides flotte live-klippene som ligger på youtube. Du vil raskt skjønne at dette så vist ikke er flotterier, hype eller skumprat.)

Siden den gang har BRUIT ≤ gjort en rekke sagnomsuste festivalopptredener og signert til sjanger-sjefene i PELAGIC RECORDS (Cult Of Luna, The Ocean, Sâver). Nå driver ikke vi med spådommer her på Vaterland. Likevel må det sies at konsensus blant de som vet bedre enn oss, levner liten tvil om at veien nå er lagt for at franskmennene. BRUIT ≤ vil seile helt opp på nivå med post rockens absolutt største. Da er det greit å se de på den lokale pizzasjappa i Brugata først, tenker nå vi. Billetter ute nåh!

" This understated set of Toulouse based musicians have created something here that will be talked about and revered for a long time to come. This album is the start of something special. Music changes today." 10/10
- Daniel Fella, Dirstorted Sound Magazine

BRUIT ≤ (FR)
Vaterland
Mandag 19. Desember
20:00 // 250.- + avg. // 20år
----------------------------
----------------------------

Vaterland presenterer: BRUIT ≤ (FR)

Jupp, post-rockens desidert mest spennende...

BRUIT ≤ (FR) // Vaterland
-
0
+
275,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve