Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FORENINGEN STUDENTERHUSET

Klaus Handsome med Band

http://studenterhuset.com
Organizer FORENINGEN STUDENTERHUSET
Venue Studenterhuset
Studenterhuset
Date 18. February 2023
Open from 20:00 to 23:00

Studenterhuset er stolte af at præsentere Klaus Handsome og hans band! Klaus er en unik figur på den danske musikscene, med samarbejder med bl.a. Peter Sommer, Kjartan Arngrim, Simon Kvamm og Jøden i bagagen. Bevæbnet med den seneste single "Fucking Crazy Times", er Klaus og bandet parate til at indtage vores scene, og give den på alle tangenter! Om singlen "Fucking Crazy Times" skrives der:

"Klaus Handsome’s 3. single ”Fucking Crazy Times” har mange lag og skal ikke forklares, men kort beskrevet er den fortællingen om 27 engles oplevelser, da de besøger ”planet jorden”. Sangen undgår nænsomt at omtale denne nuværende ”skøre” tid, men tager derimod lytteren med på en rejse i historien, hvis billeder og episoder kan afspejles i nutiden.

Det er igen super talentfulde Rasmus Theodor (Barselona) der har produceret, og som også producerer det kommende album med Handsome. Theodor spiller på FCT alle instrumenter undtagen guitarerne der er begået af Henrik Berger.

Klaus Handsome assisteres på kor af 14 musikalske venner og legekammera-
ter der ligeså medvirker på videoen til sangen."

Studenterhuset er stolte af at præsentere Klaus Handsome og hans band! Klaus er en unik figur på den danske musikscene, med samarbejder med bl.a. Peter Sommer, Kjartan Arngrim, Simon Kvamm og Jøden i bagagen. Bevæbnet med den seneste single "Fucking Crazy Times", er Klaus og...

Klaus Handsome med Band
-
0
+
70,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve