Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Aiming for Enrike // T2

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 17. March 2023
Open from 20:00 to 01:00
Show starts 21:00
Age limit 18

Aiming for Enrike kommer til T2 den 17. mars 2023!

Etter å ha turnert verden over og levert en av pandemiens mest legendariske livestreams – komplett med bodybuildere og knusing av inventar i den gamle amerikanske ambassaden i Oslo, startet Aiming for Enrike i 2020 arbeidet med å komponere ny musikk.
 
Duoen er nå klare med sitt femte album Empty Airports, men først slippes del 2 og 3 av tittelsporet. Med et atmosfærisk og massivt uttrykk, tar de musikken lengre inn i et svevende, minimalistisk, elektronisk og ambient landskap. 
 
Empty Airports ble komponert og spilt inn i refleksjon av det stille Covid19-livet under de langsomme nedstengningsmånedene i 2020 og 2021. Ikke bare er dette duoens lengste album noensinne, men det er også deres første dobbeltalbum. Låtene er inspirert av og befinner seg et sted mellom Thom Yorke, Ashra, Nils Frahm, King Crimson på 80-tallet, Jon Hopkins og Steve Reich.
 
Omslagskunsten til Empty Airports er kronen på verket. Thor Merlins unike cover er en generativt designet collage bestående av utsnitt fra 19 digitale malerier og 10 bilder skapt med shader-programmering i Sakuhin: et egenprodusert open source program som Merlin også bruker til live coding av visuals for Aiming for Enrike. Albumcoverets enkeltbilder blir tilgjengelige i sin helhet som NFT'er.
 
Gitarist Simen Følstad Nilsen sier:
«Minimalisme, som alltid har vært en viktig del av vårt uttrykk, dyrkes nå i mye større grad. Der det tidligere har hastet med å innfri musikalske forventninger, skal partier få god tid til å utvikle seg slik at musikken blir mer hypnotisk og suggererende enn tidligere.»
 
Empty Airports er nok en fantastisk utgivelse fra den fremtidsrettede duoen, som beviser at Aiming for Enrike lever i sitt helt eget univers.

Aiming for Enrike kommer til T2 den 17. mars 2023!

Etter å ha turnert verden over og levert en av pandemiens mest legendariske livestreams – komplett med bodybuildere og knusing av inventar i den gamle amerikanske ambassaden i Oslo,...

Aiming for Enrike // T2
-
0
+
280,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve