Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Sub Klubb - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 10. December 2022
Open from 20:00

Dørene åpner 20:00

Spilletider:
20:00-22:00 : Robert Solheim
22:00-00:30 : Faia
00:30-02:00 : PLAYROOM

Mer om artistene:

Robert Solheim (Averøy)
”Robert Solheim’s music pops like warm synapses in the brain, the fused connections of man and machine...” Han er en produsent som har vært i hjertet av noen mangfoldige og spennende samarbeidsprosjekter gjennom årene som The Opiates, Aquavit og Popkissed. Robert er glad i flere stiler og sjangre, likevel i hjertet av arbeidet hans er det klart at kjærligheten til elektronisk musikk er en stor del av drivkraften bak innspillingene hans, og det er denne kjærligheten som utforskes med solo-utgivelser og fremføringer.
soundcloud.com/user-12803728/robert-solheim-aatm-radio-mix


PLAYROOM (Molde)
Technoentusiast som begynte smått å mixe litt i 2019. I koronaperioden oppstod navnet Playroom og begynte med livestreams sammen med venner. Han hadde sin første opptreden på Trollfestivalen i 2020, og videre mixet mye hjemme helt til nå det siste halvåret hvor Playroom har spilt på Fuzzy Platebar. «Glad i fete beats som kan skape en god clubvibe, og da går det i alt fra house/tech-house/elektronisk men faller alltid tilbake på techno».
soundcloud.com/playroom-dj/tracks


Faia (Kristiansund/Oslo)
Med 13 års erfaring bak spillerne har Faia opptrådt på de fleste House og Techno klubbene i Norge. Hun har jobbet med Sommerøya Festivalen, og spilt både på Hjertøyafestivalen, Trollfestival, Sehr Shön og flere andre. I Kristiansund har hun vært booket til Havnekontoret, Bar å Sånn, Mocca, Tahiti Festivalen, Kulturfabrikken og Skjærvafest.
Hun har drevet eventet Femmes Fatales Oslo siden 2010, og er medeier i plateselskapet Romklang Records sammen med duo-partner Duppeditt, de har også gitt ut musikk hos Music4Aliens og Pointzer0 Rec. Hun driver også podcast serien SMALLCAST for Small Records.
I Europa har hun spilt masse; Danmark, Sverige, England, Bulgaria, Litauen, Spania, i Berlin, Wetzlar og på Stroga Festival og Sandsteinhöhlen i Tyskland. i 2019 spilte hun også på Jai Thep Festival i Thailand. Både i utlandet og i Norge har hun hatt gleden av å spille sammen med høyprofilerte artister som; Oxia, Pig&Dan, Ida Engberg, Djuma Soundsystem, Phaxe, Nastia, BeSvendsen, DJ Hell, Insolate, Ben Klock, Gabriel Ananda, Thomas Schumacher, Lampé, Ramiro Lopez og Moog Conspiracy.
Musikk betyr kjærlighet og energi for Faia, og hun elsker å stå bak miksebordet. Det blir både dype, mørke, drivende, melodiske, groovy og lekne rytmer innen sjangrene; Minimal, Techno og House.
www.soundcloud.com/faia


Følg Sub-Klubb på Facebook og Instagram:
www.facebook.com/subklubb
www.instagram.com/subklubb
Sub-Klubb er et nytt klubbkonsept i Kristiansund som fokuserer på subkulturell undergrunnsmusikk innenfor sjangrene House, Techno, Minimal, Elektronika, Drum & Bass. Altså dansbar musikk med mye subwoofer og spennende rytmer. Resident Faia tar med seg lokale gjeste-DJ’s på kveldene, og vil sørge for et bredere musikk & dansetilbud i byen.

Dørene åpner 20:00

Spilletider:
20:00-22:00 : Robert Solheim
22:00-00:30 : Faia
00:30-02:00 : PLAYROOM

Mer om artistene:

Robert Solheim (Averøy)
”Robert Solheim’s music pops like warm synapses in the...

Billett Sub Klubb
-
0
+
150,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve