Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Nor // Marie Engebø

https://fb.me/e/25waGcvlr
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 1. December 2022
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

Nor:
Nor kan best beskrives som lyrisk-fokusert alternativ pop. Over groovye basslinjer, følelsesladde keys og et elektronisk lydbilde tar hun for seg tematikk som utenforskap, identitet og kjærlighet. Dette gjør hun med sin særegne diskante vokal og en unik låtskriverstil som både er sår og vittig. Sammen utgjør dette et musikalsk uttrykk uten noen klar ekvivalent i den norskspråklige popindustrien i dag.

Marie Engebø:
Marie Engebø er en 21 år gammel artist/låtskriver. Opprinnelig er hun fra Ålesund, men studerer musikkvitenskap her i Oslo.
Hun har erfaring med låtskriving, komponering og arrangering av egne og andres låter. Toneheim folkehøgskole var en god arena for henne, blant annet for utprøving av små og store komposisjoner og arr. Norske artister som "Susanne Sundfør" og "Thea and The Wild", er inspirasjonskilder.
Denne kvelden skal hun presentere selvskrevne og noen coverlåter. Med seg har hun et band, bestående av: Sondre Brandlistuen (El-gitar), Stein Erik Kristoffersen (El-bass), Martin Lehmann (trommer).
"I Am a Warrior" er singelen hun debuterte med, som er produsert og skrevet av Marie selv. En gospelpreget låt, med underliggende soul. Hovedsakelig er den basert på Maries personlige liv, men den har en funksjon om å forsterke håp om at folk som havner utenfor rammene skal føle seg som sterke mennesker. Låta har noe heroisk over seg, og formidler sterke følelser. Likevel gir den rom for tolkning. Den ble gitt ut 30. september i år, og er mikset og mastret ved Saga Studio i Oslo.

Nor:
Nor kan best beskrives som lyrisk-fokusert alternativ pop. Over groovye basslinjer, følelsesladde keys og et elektronisk lydbilde tar hun for seg tematikk som utenforskap, identitet og kjærlighet. Dette gjør hun med sin særegne diskante vokal og en unik...

INNGANG
-
0
+
150,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve