Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Releasekonsert med Friendship og Fredrik Skalstad på Onkel Thor // VESTFOSSEN

https://www.facebook.com/events/1347354535798734
Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 11. March 2023
Open from 21:00 to 03:30
Show starts 21:00
Age limit 18

Friendship er soloprosjektet til Fredrik Skalstad fra Kongsberg. Etter flere år med arbeid er Skalstad endelig klar for å spille nye låter på Onkel Thor! For å treffe atmosfæren i lokalet stiller Friendship med en akustisk besetning denne kvelden.

Bandet Friendship så først dagens lys i 2010. Siden den gang har besetningen endra seg jevnlig, men fortsatt er det Fredrik Skalstad som står i spissen. I dag er det å regne for hans soloprosjekt og bak seg har prosjektet to album som begge har blitt godt mottatt i inn- og utland.

Siden andrealbumet har Friendship jobbet iherdig med å perfeksjonere et nytt og moderne sound. Lydbildet og tekstene har en annen karakter enn på de to første albumene. Det er endelig duket for slippkonsert for albumet «Alchemist of your Destiny». Låtene er skrevet av Skalstad og plata er co-produsert av Marius Ergo (Insomniac Bears, Lukestar, Snöras) utgitt på Apollon Records.

Bli med på en flott kveld med Skalstads låter framført i ny drakt. Hjertelig velkommen skal du være!

For mer info, se www.friendshipnorway.com

Inngang: 210,- kroner (110,- kroner med gyldig studentbevis)

Billetter kan du kjøpe via tikkio.com eller i døra ved tilgjengelighet. Prisene er inkludert billettavgift.

Dørene åpner kl 21:00, mens selve konserten begynner kl. 22:00!

Dersom du ønsker å bestille bord for bespisning hos oss tidligere på kvelden, kan du ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger her på Facebook.

Friendship er soloprosjektet til Fredrik Skalstad fra Kongsberg. Etter flere år med arbeid er Skalstad endelig klar for å spille nye låter på Onkel Thor! For å treffe atmosfæren i lokalet stiller Friendship med en akustisk besetning denne kvelden.

Bandet...

Studentbillett
-
0
+
110,00 NOK     
Ordinær billett
-
0
+
210,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve