Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Hypermass + Azmaroth // Vaterland

Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 10. December 2022
Open from 20:00 to 23:59

Hypermass + Azmaroth
Vaterland
Lørdag 10. Desember
20:00 // 225.- // 20år
---------------------
---------------------

"Hypermass tar endelig turen til hovedstaden, og i bagen har de det blodferske debutalbumet ‘Empyrean’ som har høstet lovord i inn- og utland. Stavanger Aftenblad rulla likeså godt en 6er på terningen å ærklerte bandet «en ny tungvekter innen norsk metall».

At albumet får gode tilbakemeldinger er på sin plass - her snakker vi nemlig moderne metal av ypperste kvalitet, med et massivt lydbilde komplett med rikelig mengde aggresjon, store refrenger og sylkvast riffmakeri utført med overveldende presisjon.

På produksjonssiden matches ambisjonene med miks av Adam ‘Nolly’ Getgood (Periphery, Devin Townsend, Architects, etc.), som jo må sies å være av de mest toneangivende metall-produsentene i senere år.

Hypermass spiller kompromissløs metall med fokus på hooks, groove og tonnevis av saftig metal-energi. Soundet har vært under utvikling siden bandets oppstart tilbake i 2012, men er 10 år senere raffinert til å være helt på linje med bandets referansepunkter i band som Revocation, Lamb of God og Sylosis.

Her er det bare å smøre buffen med tigerbalsam å lure seg på konsert. Dette blir heftig!

------------------

Azmaroth har levert solid groove metal helt siden oppstarten i 2015, og med skiva «Death Crowned King» i 2016 fikk de for alvor vist hva de er gode for. Metal står i førersete og 90-tallets Metallica, Pantera og Lamb of God er gode henvisninger hva sound angår. På toppen av dette finnes også en hang for mytologiske skildringer og massevis av atmosfære som gir bandet sitt helt egne særpreg.

Hypermass + Azmaroth
Vaterland
Lørdag 10. Desember
20:00 // 225.- // 20år
---------------------
---------------------

"Hypermass tar endelig turen til hovedstaden, og i bagen har de det blodferske debutalbumet ‘Empyrean’ som...

Hypermass + Azmaroth // Vaterland
-
0
+
225,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve