Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Skræddergaarden Kolding

DIE HERREN "U2 -TRIP"

https://www.facebook.com/events/495842765928615
Organizer Skræddergaarden Kolding
Venue Knuds Dance Hall
Munkegade 10, Kolding, Danmark
Date 14 - 15. January 2023
Open from 20:30 to 05:00
Show starts 20:30
Age limit 20

OBS koncerten starter ca kl 22.
kom tidligt, da vi skal have alle på plads før koncerten starter. (Døren åbner kl 20.30)
Koncerten vare ca. 2 timer

DIE HERREN "U2-TRIP"
Die Herren har turneret hele Danmark med U2´s fantastiske sange og tekster i mere end 30 år, og mere end 2500 koncerter er det blevet til siden 1991! Det har overrasket mange blandt publikum (og Die Herren selv), hvor eminent U2´s musik fungerer live.
Die Herren har spillet sangene i alle mulige tænkelige og utænkelige sammenhænge. Fra shows med store lydanlæg og omfattende lysshow, til helt små, intime koncertsteder. På festivaler, i koncerthuse, spillesteder (store som små), i kirker og telte, på uddannelsessteder, barer og plejecentre - både udendørs og indendørs. Die Herren har optrådt for koncert- og festivalgæster, virksomheder, foreninger, udsendte soldater og veteraner, kirkegængere, konfirmander, gymnasieelever, pensionister og private og mange, mange flere. U2´s musik og tekster kan spilles for alle – blot sangene og præsentationen tilpasses lytterne, stedet og omstændigheden!
Med ”U2-Trip” ønsker Die Herren, som altid, at give publikum en musikalsk rejse ind i U2´s musik-univers. En rejse, som de måske ikke selv havde set komme eller forventet! Publikum skal føle sig velkommen og værdsat - inddraget og suget ind i koncerten, så de går hjem med en oplevelse af overraskelse og energi.
Man overraskes over hvor intense og nærværende U2´s sange bliver i Die Herrens fortolkninger.
Die Herren giver sangene nyt liv og ny energi i nuet, uden at de mister historiens U2-touch.
One, With or Without Your, Sunday Bloody Sunday, Vertigo, I Still Haven’t Found What I´m Looking For, Where the Streets Have No Name, New Years Day og alle de andre store sange, som virker så fremragende live, bliver naturligvis en del af U2-Trip´et.
Die Herren kan noget med musikken, som U2 ikke selv har kunnet i mange år, nemlig at føre det ud på selv de små steder. U2 spiller kun på store arenaer, som regel aldrig for mindre end 20.000 mennesker. Die Herren gør en dyd ud af, at koncerterne skal være tætte og nærværende. Deres mission er at nå ud til “alle” publikummer helt ned til bagerste række. Publikum inviteres og opfordres til at blive en vigtig del af koncerten, som naturligvis altid har det erklærede mål, at blive Die Herrens “bedste til dato”.

Links to artist

OBS koncerten starter ca kl 22.
kom tidligt, da vi skal have alle på plads før koncerten starter. (Døren åbner kl 20.30)
Koncerten vare ca. 2 timer

DIE HERREN "U2-TRIP"
Die Herren har turneret hele Danmark med U2´s fantastiske sange og...

Entrè
-
0
+
250,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve