Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VÅLAND SKOLEKORPS

1000 lykter - Julekonsert i St.Petri kirke 2022

Organizer VÅLAND SKOLEKORPS
Venue St. Petri kirke, Stavanger
Klubbgata 6, Stavanger, Norge
Date 6. December 2022
Open from 18:40 to 19:00
Show starts 19:00

Midt i mørketiden, når julefreden snart skal senke seg, inviteres du inn til en magisk time for å feire lyset i mørket – og varmen i kulden.
Våland skolekorps gjentar den tradisjonelle julekonserten og inviterer nok en gang til en varm og lun julekonsert i St.Petri kirke.

Tradisjonen tro har vi gode gjestemusikanter på programmet:
- Stavanger kulturskole sitt ungdomskor med solister
- blåseensemble fra UtB (Unge talenter Bjergsted)
- orgelsolist (vår egen Magnus Lende som går musikklinje i Bjergsted, med orgel som hovedinstrument)

Vi gleder oss veldig!

Våland Skolekorps består av gutter og jenter i alderen 10-19 år. I tillegg til å være en trygg og god sosial arena for sine medlemmer, har korpset kommet opp på et imponerende høyt musikalsk nivå. De senere år har de hevdet seg helt i toppen av øverste divisjon i regionale konkurranser som Stavanger Open og i RM, både som korps, med ensembler og mange solister. I tillegg har korpset i en årrekke vært "fast leverandør" til HMK Gardens musikkorps og til høyere musikkutdanningsinstitusjoner.
Våland skolekorps dirigeres av Victor Molodojan.

Stavanger kulturskoles ungdomskor er et kor med ungdommer med aldersspenn fra 8. Klasse til 3. vgs. De har en stor konsertvirksomhet og har deltatt på mange festivaler og prosjekter, blant annet med både SSO og Wenche Myhre. Koret er allsidige og har et bredt konsertrepertoar. Korets dirigent er Kjersti Bjørk Bru.

Det regionale talentutviklingsprogrammet Unge talenter Bjergsted (UtB) er et samarbeid mellom kulturskolen og UiS. Programmet er for spesielt interesserte og talentfulle unge musikere. Elevene får gjennom UtB utvidet spilletime, teoriundervisning og samspill, både ukentlig og i enkelte helger, instruert av erfarne profesjonelle musikere. På seminarer og mesterklasser får elevene møte profesjonelle utøvere fra Norge og utlandet.

Billetter kan også kjøpes i døren. Vipps eller kontant.

Midt i mørketiden, når julefreden snart skal senke seg, inviteres du inn til en magisk time for å feire lyset i mørket – og varmen i kulden.
Våland skolekorps gjentar den tradisjonelle julekonserten og inviterer nok en gang til en varm og lun julekonsert i St.Petri...

Barn / korpsmusikant
-
0
+
50,00 NOK
Voksen
-
0
+
100,00 NOK
Voksen (og har lyst til å støtte korpset litt ekstra)
-
0
+
200,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve