Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN

Knut Marius - Fra 6393 Tomrefjord til Neil Young & Pavarotti - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN
Venue Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Kulturfabrikken Byscene Kristiansund
Date 9. March 2023
Open from 19:00
Show starts 20:00

Dørene åpner 19:00
Konsert 20:00

Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han med seier i Stjernekamp atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. I 2023 slipper han sitt første soloalbum på Norsk, albumet «6393» kommer 3 februar.

I alle år har Knut Marius sunget på engelsk. Nå har han for første gang begynt å skrive på norsk og da på egen dialekt. Etter tre intense og lærerike år med oppturer og nedturer er endelig resultatet her. Albumet heter «6393» og er postnummeret til Tomrefjord. Utgangspunktet for albumet er å ta tak i det nære fundamentet i livet. Derfor handler denne om hjembygda, nære mellommenneskelige relasjoner og kjærlighet både på godt og vondt. Vi får også høre Cockers «With a little help from my friends» og Knut Marius sin egne og rykende ferske versjon av Neil Youngs «Rocking in the free world.

Med fantastiske musikere og produsenter er det nå et sound som bygger opp under formidlinga til den sjelfulle romsdalingen.

Konserten vil inneholde hele albumet, Stjernekamp og tidligere utgivelser. Vi skal fra populære egne utgivelser som «Kan du hjelpe me og hjelpe og «Komme heim» til Nessun Dorma, Run to the hills og Anthem. En variert konsert med musikk som gjør at Knut Marius er der han er i dag.
Velkommen til festlig konsert på Kulturfabrikken!

På scenen:
Vokal: Knut Marius Djupvik:
Trommer: Marius Simonsen
Bass: Jonny Sjo
Gitar: Tommy Kristiansen
Tangenter: Haakon-Marius Pettersen

Dørene åpner 19:00
Konsert 20:00

Den sjarmerende Tomrefjordingen tok Norge med storm, da han med seier i Stjernekamp atter en gang beviste at han er en av Norges beste vokalister. I 2023 slipper han sitt første soloalbum på Norsk, albumet «6393»...

Billett Knut Marius
-
0
+
495,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve