Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
T2 SCENE AS

Jula Hjemme // T2

https://www.t2alesund.no
Organizer T2 SCENE AS
Venue T2
T2
Date 21. December 2022
Open from 19:00 to 23:00
Show starts 20:00

Jula hjemme med Angelica Storøy

Julaften er ikke langt unna. Legg stress og mas til sides, og ta deg tid til å nyte en kveld med julemusikk fra noen av byens unge, lovende musikere. Her blir det noe for alle, og det loves både kjente klassikere og nyere julesanger.

Angelica Storøy er en av Ålesunds mange stjerneskudd. 20-åringen har nylig flyttet til Oslo, hvor hun studerer Populærmusikk ved Høyskolen Kristiania.

Høytiden vi nå går inn i har alltid vært Angelicas favoritt høytid, og hun har gjennom bla. sin deltagelse i Jugendteateret vært med på å spre julemagi til byens innbyggere i roller som Kalle, Pernille, Glupe Gløgg og Nissemor.

Musikk hører julen til, og selv om en epoke med Putti Plutti Pott er forbi, ønsker hun fortsatt å være med på å spre julestemning til byen, nå med en helt egen julekonsert.

Til “Jula Hjemme” på T2, har Angelica samlet et fullstendig Ålesund-band som består av Kristian Hoprekstad på gitar, David Løvås på trommer, Jon Roald på keys/piano og Eskil Hummelsund på bass. Felles for de alle er at de for tiden studerer musikk utenbys, og at alle gleder seg til å feire Jula Hjemme!

Angelica ser frem til å spre julestemning og håper på se akkurat deg på T2 21. Desember!

Dører: 19:00
Konsertstart: 20:00
CC: Åpent for alle!

Jula hjemme med Angelica Storøy

Julaften er ikke langt unna. Legg stress og mas til sides, og ta deg tid til å nyte en kveld med julemusikk fra noen av byens unge, lovende musikere. Her blir det noe for alle, og det loves både kjente klassikere og nyere...

Jula hjemme // T2 - student/barn
-
0
+
100,00 NOK
Jula Hjemme // T2
-
0
+
150,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve