Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STUDENTSAMFUNNET I VOLDA

KAPTEINEN - VEKA23

Organizer STUDENTSAMFUNNET I VOLDA
Venue Rokken studenthus
Date 16. February 2023
Open from 20:00
Show starts 22:00
Age limit 18

Siden Kjell Øverland plukket opp gitaren og debuterte som Kapteinen med «Mr. Fantastique» i 2019 har han imponert med både radiolistinger, streams og på scenen. Samme år slapp han den egenproduserte mixtapen «en mixtape om kjærlighet», som han fulgte opp med EP-en «Døgn» i 2021 der man blant annet kunne høre «Abstinenser» som ble en favoritt hos mange. Siden den gang har han stått på noen av landets mest anerkjente festivaler og scener.


Over ett år siden siste slipp, var han endelig klar med ny musikk. Rett før sommeren slapp han «Føle meg bedre» som ble «Ukas Låt» på p3, en låt som handler om de gangene der du bare blir slått i fjeset av en følelse av at nå går det bra og at livet smiler igjen. Nå er han ute med oppfølgeren «Superlim», og i kjent Kapteinen-stil er tekstuniverset fengslende og melodiene fengende!


På nyåret kommer hans etterlengtede EP og vi gleder oss stort til å se han på scenen igjen – der vi vet han virkelig trives og alltid leverer!

Dørene opner: 20.00
Show: 22.00
ID:18+
CC: 200,-/250,-

Siden Kjell Øverland plukket opp gitaren og debuterte som Kapteinen med «Mr. Fantastique» i 2019 har han imponert med både radiolistinger, streams og på scenen. Samme år slapp han den egenproduserte mixtapen «en mixtape om kjærlighet», som han fulgte opp med EP-en...

Medlem
-
0
+
200,00 NOK
Ikke Medlem
-
0
+
250,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve