Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VATERLAND BAR & SCENE AS

Manifest // Vaterland

Organizer VATERLAND BAR & SCENE AS
Venue Vaterland Bar & Scene
Brugata 9, Oslo, Norway
Date 14. January 2023
Open from 15:16 to 23:59

Manifest
Vaterland
Lørdag 14. Januar
20:00 // 225.- +avg. // 20år
---------------------------
---------------------------

I over 20 år nå har "Trondheimsbandet" (mer presist Trondheim/Oslo/Sør-Amerika) Manifest utforsket de forskjellig hjørnene av metal-universet. Alltid med fandenivoldsk intensitet, saftige riff og en aggression som vanskelig lar seg overgå.

Det er gjerne en stund mellom albumene, men de som har fulgt med har fått bevitne et band som har fått en ny kreativ vår på de siste to utgivelsene. Med startskudd på bandets forrige album ..And For This We Should Be Damned? (2015) har bandet tatt steg inn i et mer organisk og uforutsigbart landskap.

På bandets femte studioutgivelse "The Sinking" fullbyrdes hoppet inn i det ukjente med den største selvsikkerhet. Manifest befinner seg nå i et univers som er like sinnsykt som det er fascinerende, og det hele gjort med en selvtillit som du ganske enkelt ikke får før du har noen år på baken som orkester. Kvartetten låter fremdeles umiskjennelig som seg selv, forskjellen ligger i nerven som oppstår når du ikke aner hvor i all verden bandet vil røske deg med til rundt neste sving. Det kan dukke opp en analog synth, blodfeit blues, tostemte vokal-melodier eller du kan få ansiktet slått in og hodet glefset rakt av skuldrene av et orkester med blodsmak i kjeften. Denne nerven høres nok høres kjent ut for de som har sett Manifest på scenen hvor det, uten unntak, alltid føles som om du er grepet av et salig tilfelle av stockholm syndromet - Du VET det er farlig, men det er ingen annen plass i verden du heller vil være.

Billetter ute nå!

Support: TBA

Manifest
Vaterland
Lørdag 14. Januar
20:00 // 225.- +avg. // 20år
---------------------------
---------------------------

I over 20 år nå har "Trondheimsbandet" (mer presist Trondheim/Oslo/Sør-Amerika) Manifest utforsket de...

Manifest
-
0
+
250,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve