Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TEATERFABRIKKEN AS

Brothers in arms // Tribute to Dire Straits // Teaterfabrikken 13 & 14.januar 2023

http://www.teaterfabrikken.no
Organizer TEATERFABRIKKEN AS
Venue Teaterfabrikken
Teaterfabrikken
Date 13 - 14. January 2023
Open from 19:30 to 01:00

Etter et par år med avlysninger og utsettelser, er endelig gjengen i Brothers In Arms på plass igjen der de skal være med "nyttårskonserter" på Teaterfabrikken, der de (med unntak av 2021) har spilt hvert år siden 2007!

Verken de eller publikum later til å bli lei av de tidløse låtene til Dire Straits, og det er mange publikummere som møter trofast opp på disse konsertene år etter år. Men i tillegg dukker det også hvert år opp nye folk på konsertene, også yngre generasjoner som kanskje har oppdaget at musikken var bedre på 70-og 80-tallet..? :-)

De som møter opp får i alle fall gleden av å høre de gode, gamle Dire Straits-klassikerne, samt andre, for de fleste kanskje litt mer ukjente, perler fra bandets katalog.

Alt framført av et 7-mannsband breddfullt av rutine, og som har beholdt samme besetning i alle de 15 årene de har eksistert, noe som kan betegnes som en prestasjon i seg selv..

I tillegg til de tradisjonsrike konsertene på Teaterfabrikken har bandet også spilt på de fleste andre scener på Sunnmøre, f.eks. flere ganger på Terminalen og Båtfestivalen, samt i de aller fleste kulturhus i distriktet. Men de har også spilt konserter utenfor nærområdet, og sommeren 2022 spilte de for fullsatt sal på "Herøydagan" på Helgelandskysten.

Bandet består fortsatt av:
Erik James Anderson; vokal
Ketil Strand; gitar/vokal
Lars Øverås; bass
Bjørn Skjelten; trommer
Kjell Myklebust; tangenter
Sten-Even Holstad; gitar og
Kjetil L.Ingvaldsen; sax/tangenter/perc.

Etter et par år med avlysninger og utsettelser, er endelig gjengen i Brothers In Arms på plass igjen der de skal være med "nyttårskonserter" på Teaterfabrikken, der de (med unntak av 2021) har spilt hvert år siden 2007!

Verken de eller publikum later til å...

Inngang - Fredag 13.januar
-
0
+
300,00 NOK
Inngang - Lørdag 14.januar
-
0
+
300,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve