Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
I GODE HENDER Gro Wickstrøm

What's Love Got To Do With It? - Pellegrino Riccardi

Organizer I GODE HENDER Gro Wickstrøm
Venue Caledonien Hall
Vestre Strandgate 7, Kristiansand, Norge
Date 16. January 2023
Open from 18:30
Show starts 19:30
Age limit 18

Hvis du synes det er digg å gå rundt med en skikkelig dose av FOMO i kroppen (Fear Of Missing Out), IKKE kjøp billett til dette arrangementet! Foredraget er på norsk.

Frem til 2020 hadde Pellegrino reist verden rundt i over 30 år og hjulpet mennesker til å samarbeide og samhandler bedre med hverandre. I 2020 og 2021 måtte Pellegrino gjennomføre den reisen digitalt fra sitt hjemmestudio i Lommedalen, en reise som inkluderte godt over 250 foredrag ¬– «stoppesteder» om du vil – i de tusen hjemmekontorer.

Det var under denne virtuelle reisen at Pellegrino begynte å skjønne hva det egentlig var som gjorde oss mennesker til mennesker, og hva folk egentlig savnet i sin nye digitale eksistens, sin nye arbeidsplass og arbeidsform ... nemlig, LOVE! (altså, kjærlighet) Men hva betyr det å ha «LOVE» på arbeidsplassen? Og hva sier forskning om drivkraften «LOVE» kan fremme hos medarbeider? Hvordan kan DU - som leder eller ansatt - bidra til å skape et arbeidsmiljø som lukter og smaker «LOVE»?

Pellegrino Riccardi er en av Norges mest etterspurte foredragsholdere. I 2020 ble Pellegrino kåret til Årets Taler i Norge, og i 2021 skrev han boken «Drowning Quietly» som ble en Amazon bestseller i kategorien «Relationships & Men’s Mental Health».

Restaurant Grenseløs på Caledonien tilbyr Pizzasharing fra kl. 17 til kr 250, - bordbestilling gjøres på GRENSELØS (www.grenselosrestaurant.no) - tlf. 941 60 505.

Hvis du synes det er digg å gå rundt med en skikkelig dose av FOMO i kroppen (Fear Of Missing Out), IKKE kjøp billett til dette arrangementet! Foredraget er på norsk.

Frem til 2020 hadde Pellegrino reist verden rundt i over 30 år og hjulpet mennesker til å...

Student/grupper over 10
-
0
+
245,00 NOK
Ordinær billett
-
0
+
295,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve