Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
ÅMDAL UNGDOMSLAG

Skalkefest 2022

Organizer ÅMDAL UNGDOMSLAG
Venue Åmdal ungdomshus
Åmdal ungdomshus
Date 28. December 2022
Open from 20:00

Etter tre lange år og to nitriste romjuler utan arrangement på Åmdal ungdomshus, er vi endeleg klare for ein etterlengta, eminent og eventyrleg Skalkefest! Arrangørane har gleda seg heilt sidan vi såg enden på virus og elende, teatergjengen har trippa rundt og kjent på eit eksponeringsbehov som aldri før, og vår utmerkede trubadur Øystein Eckhoff har truleg aldri kjent på ei større trong etter å spele for sitt favorittpublikum på sitt favorittforsamlingshus.

Dørene opnar kl 20.00 og programmet tek til rundt 20.30. Deretter ryddar vi plass til dansegulv, og utover kvelden vil Eckhoff entre scena og spele opp til dans med si forlokkande røyst og smektande gitarspeling.

Vi held open kiosk kor det vert mogleg å kjøpe mat og snacks, og det ligg også an til at ein kan teste hell og lykke med kjøp av lodd. I kiosken tek vi foreløpig kun kontant og vipps.

Velkomne og vel møtt til Skalkefest 2022!

Etter tre lange år og to nitriste romjuler utan arrangement på Åmdal ungdomshus, er vi endeleg klare for ein etterlengta, eminent og eventyrleg Skalkefest! Arrangørane har gleda seg heilt sidan vi såg enden på virus og elende, teatergjengen har trippa rundt og kjent på eit...

Skalkefestbillett
-
0
+
350,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve