Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Stengade

De Frigjorte + Special Guests: Ole & De Navnløse + De Gule Sinker

http://www.stengade.dk
Organizer Spillestedet Stengade
Venue Spillestedet Stengade
Spillestedet Stengade
Date 15. April 2023
Open from 20:00 to 02:00

Det bliver en aften i rockens tegn når De Frigjorte drager på deres første headliner turné. De hiver Ole & De Navnløse og De Gule Sinker med sig, så tre gange rock på en lørdag aften!

De Frigjorte:
Det danske rock band, De Frigjorte, har i dèn grad formået at rejse sig efter cornoa pandemien spændte ben for hele verden. Et fantastisk år, for bandet lakker mod enden. Et år hvor De Frigjorte har; set sit publikum vokse, modtaget anmelderros for albummet ”I Dagens Anledning”, optrådt med flere succesfulde klub shows og et utal af danske festivaller. Bandets koncerter er kun blevet bedre og mere underholdende, efter et par år, hvor
bandet har haft tid til at overveje deres styrker og svagheder.

De Frigjorte slutter året af med at udgive, deres til dato mest ambitiøse sange, som vil være tilgængelige til december på samtlige platforme. Sangene ”Jorden Ryster”, ”For allersidste gang” og ”Let dig”, vil uden tvivl cementere den status, som bandet er ved at have opnået, som et helt unikt navn i dansk rock. Inspirations kilderne fra Magtens Korridorer,
Gasolin’ og DAD hverken kan, eller vil bandet benægte. Men på albummet ”I Dagens Anledning”, de nye sange som kommer til december og ikke mindst til koncerterne, er De Frigjorte helt deres egen!

TAK ROCK udvalgte dem til at spille på SMUK FEST LIVE CAMP og har tideligere haft bandet som MÅNEDENS TAK ROCK BAND – Karrierekanonen har anbefalet De Frigjorte – Vesterbro Rock Radio har kaldt De Frigjorte for ”Essensen af Dansk rock”.

Bandet drager i 2023 på deres første headliner koncert, med den hidtil mest gennemførte visuelle produktion og vil uden tvivl komme til at starte mange gode fester op på de danske sommer festivaller.

open.spotify.com/artist/2XugxdtNG7VknJaXtbqmhG?si=8fV0fPYuQDyHr30WllT-kA
www.facebook.com/DeFrigjorte/

Ole & De Navnløse:
The true sound of the red-light district Vesterbro.
The true sound of Copenhagen. The true sound of pure rock´n roll. The true sound of four gentlemen, that just happens to share a band together. Its energy. Its powerrock. Its music that makes you thirsty. Beer thirsty. It’s a concert you wouldn’t wanna miss for anything in the world.

www.facebook.com/oleogdenavnlose
open.spotify.com/artist/2vDjed2reSrc80AyJ18LfH?si=xgsu8MeZQzOV1mmYGWo-DQ

De Gule Sinker:
De Gule Sinker er et kapitel for sig selv. Et hårdslående punkrock orkester, med sans for råbeomkvæd og akvavit vædede versefødder. Instrumentering står på hyperguitar, dampbas og gedigen trommeplageri. Lidt ligesom Jesus and the Mary Chain ... bare som R O C K ..-og laaangt federe. På det seneste har forsanger Claus Danger gået og syslet med nogle planer om at lave et Manowar tribute band. Men det blev så heller ikke til noget....

www.reverbnation.com/degulesinker
-------------------------------
Entry: 55 kr (incl.ticket fee) in pre-sale / 70 kr at the door.

Links to artist

Det bliver en aften i rockens tegn når De Frigjorte drager på deres første headliner turné. De hiver Ole & De Navnløse og De Gule Sinker med sig, så tre gange rock på en lørdag aften!

De Frigjorte:
Det danske rock band, De Frigjorte, har i dèn grad...

De Frigjorte + Special Guests: Ole & De Navnløse + De Gule Sinker
-
0
+
55,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve