Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

URT // ELBA artisttalk + koncert

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue URT
Plantagevej, Thisted, Danmark
Date 29. April 2023
Open from 20:00 to 01:00

URT får besøg af ELBA som først vil lave en artisttalk og fortælle omkring hendes musik. Derefter får I mulighed for at lytte til den gode musik til en festlig koncert! Læs mere nedenfor:

ELBA er lyden af kraftfuld skandinavisk pop. ELBAs energiske og catchy indiepop er personlig, dramatisk og fængende og får både hjertet og fødderne til at danse. Bag ELBA finder man Ellen Bathum - en dygtig vokalist og musikalsk håndværker. Ellen er dybt involveret i alle aspekter af sit musikalske projekt, hvilket høres tydeligt i sangenes detaljerigdom og personlige energi. Med en række velskrevne og stærkt eksekverede singler i bagagen, er 28-årige ELBA en stærk kandidat til at blive en af Danmarks næste store popartister. ELBA har allerede i sine første år markeret sig som en overbevisende og medrivende live performer. I 2019 lukkede hun Countdown scenen på Roskilde Festival til flere anmelderes begejstring. Hun har efterfølgende spillet prominente festivaler og kulturbegivenheder som bl.a. SPOT, Alive Festival og Copenhagen Pride. Senest har hun modtaget 5 stjerner fra GAFFA for sin optræden på Parasol Festival. ELBAs seneste EP ‘Speak’, som er lavet i samarbejde med producer Søren Buhl Lassen (Blaue Blume) og sangskriver Asger Nordtorp Pedersen (Guldimund), har fået opmærksomhed i både Danmark, Sverige og Tyskland, samt modtaget 5 stjerner hos GAFFA. ‘Sirens’ og ‘700 Angels’ fra EP'en har ligget i rotation på ‘P3’ og har airplay på både ‘P4’ og tyske ‘Bayern3’. Derudover blev ‘Speak’ tilføjet til Spotify playlister som 'New Music Friday Denmark' and 'New Music Friday Sweden'. Hun er i øjeblikket radioaktuel på P4 med hendes nyeste single ‘The Weight’ samt singlen ‘New Beginnings’, som hun optrådte med på Go’ Morgen Danmark.

URT får besøg af ELBA som først vil lave en artisttalk og fortælle omkring hendes musik. Derefter får I mulighed for at lytte til den gode musik til en festlig koncert! Læs mere nedenfor:

ELBA er lyden af kraftfuld skandinavisk pop. ELBAs energiske og catchy...

Voksen, medlemsbillet
-
0
+
100,00 DKK     
Voksen + medlemsskab
-
0
+
130,00 DKK     
Billet inkl. Medlemsskab
-
0
+
80,00 DKK     
Medlemsbillet
-
0
+
50,00 DKK     
Voksen + medlemsskab
-
0
+
130,00 DKK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve