Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
FUGLEN COFFEE ROASTERS OSLO AS

Vi inviterer til en intim og upolert førjulskonsert på Fuglen Gamlebyen 9. desember kl. 19.00!

Etter å ha spilt nærmere 50 konserter sammen i bandet Soft City ønsker Thea og Ask å utforske høytidsklassikere i et nedstrippet duoformat. Ta med deg en du er glad i, og nyt en uformell time i en ellers hektisk førjulstid.

Vi lover gamle klassikere og mindre kjente perler, kanskje pakket inn i nye drakter. Velkommen til julestemning og hygge!

Medvirkende:
Ask Vatn Strøm (gitar og vokal) har de siste årene gjort seg bemerket som en del av den nye fremadstormende generasjonen jazzmusikere i Norge, og kan blant annet skimte med en spellemann i rock med bandet Kanaan (2021) på innerlomma.
Thea Paulsrud (vokal og gitar) slapp i fjor sin debut EP under eget navn, og foruten prosjektet Soft City er hun jevnlig å høre som solist i ulike prosjektkonserter.

Vi inviterer til en intim og upolert førjulskonsert på Fuglen Gamlebyen 9. desember kl. 19.00!

Etter å ha spilt nærmere 50 konserter sammen i bandet Soft City ønsker Thea og Ask å utforske høytidsklassikere i et nedstrippet duoformat. Ta med deg en du er...

Førjulskonsert: Thea Paulsrud & Ask Vatn Strøm
-
0
+
100,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve