Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURTEKNIKK AS

"Terje Nilsen altså"

Organizer KULTURTEKNIKK AS
Venue Arbeideren
Torget 8310, Kabelvåg, Norway
Date 10. March 2023
Open from 19:00 to 01:00
Show starts 20:00

Terje Nilsen er Nord-Norges skatt, godt oppbevart i hjertene på mange nordlendinger for alltid! Selv konsentrerte han seg om å gli rolig inn i bybildet i Bodø, og holdt en lav profil. Sammen med gitarist Håvar Langås Bendiksen og keyboardist Johannes Winther Farstad, danner Iren Reppen en trio til ære for deres felles store helt: Terje Nilsen.
Terje var den cooleste av de coole. Fordi han levde som han gjorde, sang som han sang, skreiv tekster om kjærlighetslengsel, om byen, om naturen, om øl, om forskjeller. Og ikke minst om seg selv. Briljant gjort alt sammen selvsagt.
Iren Reppen sier:
-Jeg var så heldig å både få møte og synge med Terje, men til tross for det, ble ikke mannen mindre mysteriøs. Musikken og universet som finnes i tekstene hans har alltid blandet seg sammen med hvem jeg tror Terje er. Og jeg vet at jeg ikke er alene om å ha det sånn.
Disse mysteriene rundt Terje danner rammen for dette forsøket på å smitte deg med Nilsen-dilla. Og ja, vi skal spille både kjente og mindre kjente låter. Jeg tror Terje ville likt at vi lagde en konsert til hans ære på vår måte. Derfor tør jeg. Motet forsterkes av at jeg ikke er alene. Vi er en trio. En fin og morsom en.

Terje Nilsen er Nord-Norges skatt, godt oppbevart i hjertene på mange nordlendinger for alltid! Selv konsentrerte han seg om å gli rolig inn i bybildet i Bodø, og holdt en lav profil. Sammen med gitarist Håvar Langås Bendiksen og keyboardist Johannes Winther Farstad, danner...

Terje Nilsen Altså
-
0
+
325,00 NOK     
Terje Nilsen Altså
-
0
+
250,00 NOK     
Terje Nilsen Altså
-
0
+
250,00 NOK     
Terje Nilsen Altså
-
0
+
325,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve