Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
NORDTVET RIDESKOLE OG BESØKSGÅRD STIAN ARILDSØN SYVERSEN

Shrek The Musical JR

Organizer NORDTVET RIDESKOLE OG BESØKSGÅRD STIAN ARILDSØN SYVERSEN
Venue Marienlyst skoles Aula
Date 12. February 2023
Open from 16:30
Show starts 17:00

SHREK THE MUSICAL JR

Hele verdens favoritttroll kommer til Marienlyst! Nordtvets Musikalgruppe setter opp «Shrek The Musical jr». Det er en hysterisk sceneversjon basert på DreamWorks Oscar-vinnende animasjonsfilm. «Shrek The Musical jr» bringer alle de kjære figurene du kjenner fra filmen til liv på scenen. Kvikke replikker, humor, varme og spenning i bøtter og spann! Og musikalsk er dette en godtepose av de sjeldne!

«Det var en gang et lite troll ved navn Shrek…» Slik begynner historien om antihelten som begir seg ut på en reise som skal forandre hele livet hans. Som om ikke oppdraget han får er krevende nok i seg selv, må Shrek forholde seg til et irriterende esel med munndiaré, og en sprelsk prinsesse som motsetter seg sin redningsmann når ikke alt går etter boka. Legg til en skurk med kort lunte, ei selvsikker pepperkake, en hel by der alle er støpt i samme form, over et dusin bannlyste eventyr-freaks, og en drage som holder en gjeng riddere til fange som backingkor – og du har definisjonen på et kaos som krever en sann helt. Heldigvis finnes det én… og navnet hans er Shrek.

Nordtvets Musikalgruppe består av 24 barn i alderen 9 til 14 år. Dette er en veldig talentfull gruppe som er klare for å imponere! Det blir en sprudlende forestilling som passer voksne og barn i alle aldre!

SHREK THE MUSICAL JR

Hele verdens favoritttroll kommer til Marienlyst! Nordtvets Musikalgruppe setter opp «Shrek The Musical jr». Det er en hysterisk sceneversjon basert på DreamWorks Oscar-vinnende animasjonsfilm. «Shrek The Musical jr» bringer alle de kjære...

Billetter 12.02.23
-
0
+
200,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve