Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Thy Folkemusik // Mirja Klippel & Alex Jønsson + Vesselil

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Vesløs Kro
Date 1. June 2023
Open from 19:00
Show starts 19:30

Mirja Klippel er oprindeligt fra Finland, men nu bosat i København. Hun gør sig indenfor minimalistiske og poetiske sange, der bæres frem af et dæmpet og nærværende udtryk. Et lydbillede, der omfavner lytteren med lige dele styrke og skrøbelighed, hvor fortællinger med afsæt i det nære og personlige trækker linjer, ikke bare til den omliggende verdens sociale uretfærdighed og snærende bånd, men også til håbet om en bedre fremtid. Den varme, jordnære lyd af Klippels stemme og spanske guitar mødes af en sprød kontrast i Alex Jønssons elektriske guitar og falset.

Klippel vandt i 2016 prisen som ’Årest Sangskriver’ ved Danish Music Awards Folk på baggrund af debut EP’en ’Lift Your Lion’. I 2018 kom så fuldlængdealbummet ’River of Silver’ og endnu et album ser dagens lys i 2021.

Vesselil er et nyt moderne folkemusik streng trio fra Danmark bestående af violin, bratsch, cello og vokal. Trioen præsenterer et alsidigt og elegante repertoire, en blanding af gammel Nordisk folkesange, dans melodier, egne kompositioner og elementer af improvisation. Trioen har en smitsom kærlighed for at udforske mulighederne og nuancer af strengeinstrumenter og deres levende og kreative arrangementer transporterer dig ind og ud af filmiske scenerier, sydende dansegulve og åben himmel.

Navnet Vesselil, taget fra en gammel dansk folkevise, fortæller historien om den unge kvinde Vesselil, der nægter at sælge hendes drømme og ambitioner for guld. Trioen kommunikerer med hendes integritet som inspiration, glæde og melankoli og det enorme grænselandet i mellem.
"En koncert med Vesselil er stærkt anbefales. Ikke kun gøre musikere spille helt overbevisende og med tilstedeværelse, men musik i sig selv er ny, fremadrettet og livlige koncert musik med rødder grundigt plantet i vores fælles musikkultur."
Poul Udbye Pock-Steen, musiker

Vesselil er:
Clara Tesch - violin, bratsch & vokal
Elisabeth Dichmann - violin & vokal
Maja Aarøe Freese - cello & voka

Mirja Klippel er oprindeligt fra Finland, men nu bosat i København. Hun gør sig indenfor minimalistiske og poetiske sange, der bæres frem af et dæmpet og nærværende udtryk. Et lydbillede, der omfavner lytteren med lige dele styrke og skrøbelighed, hvor fortællinger med...

Billet, voksen
-
0
+
150,00 DKK
Medlemsbillet
-
0
+
125,00 DKK     
Ung-Billet
-
0
+
100,00 DKK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve