Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DET ANDRE TEATRET AS

2FOR1 - Da de møttes + Jesper & Kjetil presenterer

http://www.detandreteatret.no
Organizer DET ANDRE TEATRET AS
Venue Det Andre Teatret
Det Andre Teatret
Date 16. February 2023
Show starts 19:30

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord.På program torsdag 16. februar:


JESPER & KJETIL PRESENTERER
1 scene, 2 stoler, 2 improvisatører.I dette improshowet inviterer Jesper Lange og Kjetil Jore dere inn i varmen på Det Andre Teatrets storstue og spiller ut en av publikums historier eller eventyr - Skal du på date med en potensiell sjelevenn, har du booket et stort jobbintervju du virkelig trenger, planlegger du å bestige Mount Everest eller skal du gifte deg? Vi skal bruke de neste 50 minuttene i livet ditt på å fortelle akkurat hvordan det kan gå for seg!


Spilles på hovedscenen kl.19:30DA DE MØTTES
En improvisert kjærlighetskomedie

“Da de møttes” har vært en suksess både her på teatret og på festivaler i sågar Sverige som USA og Canada. Ikke uten grunn, romantisk komedie er jo verdens beste sjanger. Vitser og følelser i en deilig blanding utgjør den perfekte oppvarming for en bra kveld.

Håpløst forelskede par kjemper seg gjennom et hav av forviklinger for å få hverandre, mens både elskelige og plagsomme karakterer og situasjoner kommer i veien. Det blir en herlig miks av alt fra Woody Allens nevrotiske observasjoner til mer storslåtte epos som Love Actually. I beste fall kan du komme og bli forelsket, i verste fall ler du av forsøket!

Publikums forslag i begynnelsen legger grunnlaget for historiens karakterer og hendelser. Kom og se en romantisk komedie etter ditt eget hjerte!


Spilles på hovedscenen kl.20:30Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer de andre ukene!

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet...

2FOR1
-
0
+
245,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve