Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
DET ANDRE TEATRET AS

2FOR1: Roadtrip + Dronningimpro

http://www.detandreteatret.no
Organizer DET ANDRE TEATRET AS
Venue Det Andre Teatret
Det Andre Teatret
Date 23. February 2023
Show starts 19:30

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet med andre ord.På program torsdag 23. februar:

DRONNINGIMPRO

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene - publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig. Å vinne publikums gunst er den eneste måten regissøren kan unngå grusomme, personlige straffer på.

Med:
Tonje Holm Sandnes
Karoline Folkvord Ryen
Maria Høier Sandvik
Aila Sinober


Spilles på barscenen kl.19:30


ROADTRIP - Med Ingvild Haugstad og Stian Gulli

To personer drar på biltur. De vet ikke hvor de skal. De ender opp som fluktbil fra et ran, de plukker opp en brudgom på flukt, kjører utfor et stup og de havner i et bilvaskeri som krymper bilen. Basert på forslag fra publikum skal Stian og Ingvild ta dere med på en biltur som INGEN vet hvor ender. Det blir digresjoner, veikryss og smale avstikkere i møte med ulike karakterer og steder på veien. De spiller alle rollene, og det kan bli både rørende og rart og veldig morsomt. Med seg i bagasjerommet har de lydimprovisatør Henrik Stoltz Vernegg.


Spilles på hovedscenen kl.20:30Følg med på FB, Insta og/eller her for å se hva som kommer de andre ukene!

Hver torsdag serverer vi to forestillinger til prisen av én! Den ene forestillingen er alltid en av våre faste improviserte forestillinger, men den andre er en ny liten godtepose hver kveld. Det kan bli musikk, teater, sirkus, slampoesi og fortelling - skikkelig godt og blandet...

2FOR1
-
0
+
245,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve