Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
TERMINALEN BYSCENE AS

OnklP & De Fjerne Slektningene // Terminalen

https://www.terminalenbyscene.no/
Organizer TERMINALEN BYSCENE AS
Venue TERMINALEN
TERMINALEN
Date 10. March 2023
Open from 20:00 to 23:00
Age limit 18

Norges farligste boyband har siden sin debut i 2014 blitt pensum i både barne - og ungdomsskole, men ikke blitt mindre farlige på veien av den grunn. Bandet som står bak tyve - ti - tallets største og kanskje viktigste norske låt, «Styggen på ryggen», skal endelig ut på veien igjen etter å ha fått to turneer amputert av pandemien.

På nyåret slipper bandet også sitt femte studioalbum,
I januar i år gikk et finkalibrert Slekta i studio, og på den kommende plata får du landets tighteste orkester i toppform ledet an av Norges mest rappkjefta poet. Plata er spilt inn i Phat Cat Studio og slektas Kick Ass Studio, med Johan Larsson bak spakene. Tyngre, mørkere, røffere og ærligere.

«Når vi nå går inn i vårt tiende år som band, er det deilig å kunne gjøre det med en ny skive i sekken, som er pakket klar for norgesturné. Vi gleder oss stort til å dele ny musikk og til å gjøre det vi gjør best, nemlig å blæste det ut på scener rundt om i landet.»

Knut Oscar Nymo, Bass, Onklp & de fjerne slektningene.

Norges farligste boyband har siden sin debut i 2014 blitt pensum i både barne - og ungdomsskole, men ikke blitt mindre farlige på veien av den grunn. Bandet som står bak tyve - ti - tallets største og kanskje viktigste norske låt, «Styggen på ryggen», skal endelig ut på...

OnklP & De Fjerne Slektningene // Terminalen
-
0
+
399,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve