Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Nanook + Andachan

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 4. May 2023
Open from 19:30 to 23:00

De sidste 15 år har Nanook ligget i toppen af salgslisterne i Grønland. Med bandets ikoniske lyd, der rammesætter insisterende Rock, Pop og Folk i et æterisk arktisk lydlandskab, tilsat grønlandske tekster om alt fra den storslåede natur, henover kærlighed og klimaforandringer til de tabubelagte selvmordsrater på verdens største ø, har Nanook indskrevet sig i den grønlandske musikhistorie.

Trods de grønlandsksprogede sange er det ikke kun i Grønland, at bandet har fundet et publikum. Nanook har spillet koncerter i Norden, Canada og USA. Også i Asien er der interesse for musikkens stemningsmættede melankoli. Derfor er Nanook det eneste grønlandske band nogensinde, der er blevet udgivet i Japan. Anerkendelsen i Danmark er heller ikke udeblevet, hvilket er evident fra en række udsolgte koncerter og et tætpakket telt på Roskilde Festival i 2019.

Med Nanooks dugfriske 5. studiealbum “Ilutsinniit Apuussilluta” (“Det vi overbringer inde fra os selv”) i ryggen, spiller bandet en række koncerter i Danmark, hvor sætlisten byder på en forfinet blanding af kendte hits og nye numre.

De sidste 15 år har Nanook ligget i toppen af salgslisterne i Grønland. Med bandets ikoniske lyd, der rammesætter insisterende Rock, Pop og Folk i et æterisk arktisk lydlandskab, tilsat grønlandske tekster om alt fra den storslåede natur, henover kærlighed og...

Nanook
-
0
+
150,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve