Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Bob Wayne & The Outlaw Carnies (US) // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland Bar & Scene
Brugata 9, Oslo, Norway
Date 7. June 2023
Open from 20:00 to 23:59

Bob Wayne And The Outlaw Carnies (US)
Vaterland
Onsdag 7. Juni
20:00 // 250.- + Avg // 20år
----------------------------
----------------------------

Innimellom så må vi bare dra i gang en vaskekte outlaw country-kveld. Hva er da bedre enn å få Bob Wayne rakt fra ammrika og inn på den lokale pizzasjappa i Brugata? Ingenting er svaret. Dette er perfekt og det faktum at Bob har med seg fullt band i form av The Outlaw Carnies gjør det faktisk perfekt, og litt til!

Ikke ulikt sin kollega og tidligere samarbeidspartner Hank III er Bob Wayne And The Outlaw Carnies kjent for rå, dyp og reinspikka ekte outlaw country. Den typen som balanserer milevis over bakken på en slakk line mellom livets tunge sannheter og humor av typen mørk.

Med en rakt fram og ærlig tilnærming er Bob Wayne ganske enkelt det som står på pakken. Hverken mer eller mindre, og aldri noe annet eller mer enn det han faktisk er. Denne holdingen i kombinasjon med en naturlig vokalstil han deler med legender som Johnny Cash, samt en låtskriver-stil som ikke er ulik Kris Kristofferson gir en autensitet som er sårt tiltrengt i en verden hvor countrysjangeren har vært (mis)brukt til egen vinning av gud og hvermann.

Med det blodferske albumet "13 More Trucking Songs" viser Bob Wayne at flagget for ekte outlaw country ennå vaier høyt. Og med hits som "Space Trucker", "Truck Driving Woman", and "Trucking for Jesus" og klassikere som "Spread My Ashes On The Highway" og "Hell Yeah" på set ista er det liten tvil om at dette blir en riktig så røddig kveld på lokkalet!

Billetter i salg nå!

Bob Wayne And The Outlaw Carnies (US)
Vaterland
Onsdag 7. Juni
20:00 // 250.- + Avg // 20år
----------------------------
----------------------------

Innimellom så må vi bare dra i gang en vaskekte outlaw country-kveld. Hva er...

Bob Wayne And The Outlaw Carnies // Vaterland
-
0
+
275,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve