Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
BLYGEHARRY AS

Inger Nordvik hos BlygeHarry

http://www.blygeharry.no
Organizer BLYGEHARRY AS
Venue BlygeHarry
BlygeHarry
Date 21. March 2023
Open from 19:00 to 23:00
Age limit 20

Inger Nordvik har sin bakgrunn fra klassisk musikk, men som låtskriver har hun valgt å trekke inn elementer fra både folk, art-pop og jazz, noe som blir beskrevet som et helt særegent musikalsk univers. I 2020 slapp hun det kritikerroste debutalbumet «Time», hvor hun blir sammenlignet med store navn som Joni Mitchell og Kate Bush.

Med «Time» har hun allerede oppnådd flere milepæler, både her hjemme og i utlandet. I Tyskland ble hun plukket ut som ”én av ti artister vi har mest tro på i 2020” (Zitty og TipBerlin), og ”Time” ble kåret til ”Månedens Album” blant flere anmeldere. Om debuten skrev britiske Clash Magazine:

”Inger Nordvik’s singel ’Lost’ er en uendelig vakker kreasjon (…) Med sin blanding av jazz- og folkemusikkelementer er albumet ’Time’ en enestående prestasjon.”

På nyåret følger hun opp med sin andre fullengder «Hibernation». På dette albumet utvider Inger imidlertid sitt karakteristiske kammerpop-sound av piano og vokal med en rikere produksjon. Hun har latt seg inspirere av det organiske soundet fra 60- og 70-tallet, men skaper likevel sin egen stil. Vokalen står som selve grunnmuren og hun har en stemme som er kjent for å berøre.

I 2021 spilte Inger for et begeistret publikum på BlygeHarry’s konsertserie Jazz in the city, og i mars kommer hun tilbake med helt nytt album!

“En debut med utelukkende spennende låter som utviser en forbausende modenhet (...) Uten å se seg blind på internasjonale forbilder, har hun skapt og perfeksjonert sin helt egen stil.” 5/5 Stereo (DE)

www.ingernordvik.com

Konsertstart kl 20:00

Inger Nordvik har sin bakgrunn fra klassisk musikk, men som låtskriver har hun valgt å trekke inn elementer fra både folk, art-pop og jazz, noe som blir beskrevet som et helt særegent musikalsk univers. I 2020 slapp hun det kritikerroste debutalbumet «Time», hvor hun blir...

Inger Nordvik hos BlygeHarry
-
0
+
180,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve