Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Liv og Ørjan

En kveld med Liv og Ørjan

Organizer Liv og Ørjan
Venue Gamlefjøsen, Fiksdal
Date 18. February 2023
Open from 19:00
Age limit 18

En kveld med Liv og Ørjan er full av musikk, historier og god stemning. Liv og Ørjan har samarbeidet i en årrekke, gitt ut musikk sammen og her får du en helaften med selvskrevne viser og egne versjoner av fantastiske låter fra artister som Joni Mitchell, Etta James og Ina Wroldsen.

Liv Håker har sunget, spilt og skrevet musikk siden ungdommen, hun har sunget sammen med artister som Sissel Kyrkjebø, Bjørn Eidsvåg og Aleksander Rybak. Ørjan Liavåg er musiker, produsent og kjent som Leif-Per i humorduoen Hildegunn og Leif-Per. Han har samarbeidet med en rekke kjente artister, blant andre Marthe Wulff, Thom Hell og Frank Hammersland.

Gamlefjøsen er et koselig lokale i Fiksdal med varm og god atmosfære. Tidligere har Unni Wilhelmsen holdt konsert i lokalet, og flere konserter er i vente. Her kan du nyte kvelden med et glass med noe godt i.

Gamlefjøsen er åpen fra kl 19 til kl 02 med skjenkestopp kl 01. Konserten starter kl 20.00 Velkommen!

Aldersgrense 18 år.

Links to artist

En kveld med Liv og Ørjan er full av musikk, historier og god stemning. Liv og Ørjan har samarbeidet i en årrekke, gitt ut musikk sammen og her får du en helaften med selvskrevne viser og egne versjoner av fantastiske låter fra artister som Joni Mitchell, Etta James og Ina...

Billett
-
0
+
315,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve