Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS

Smørgrav, Aasgaard, Kløverød og Tokle på Onkel Thor // VESTFOSSEN

Organizer VESTFOSSEN RESTAURANTDRIFT AS
Venue Onkel Thor
Storgata 73, 3320 Vestfossen, Norge
Date 8. April 2023
Open from 22:00 to 03:30
Age limit 20

Er vi i gang med å skape en ny tradisjon her? Gorm Smørgrav, Johny Aasgaard, Eivind Kløverød og Finn Tore Tokle spiller nok en gang på Onkel Thor på selveste påskeaften! Det ble en stor suksess i 2022 og vi både håper og tror at det blir minst like bra i 2023! Vi vet alle godt hva disse gutta står for og vi kan forvente oss et høyt musikalsk nivå.

Kjøkkenet vil være åpent som vanlig frem til kl. 21:00 og dørene for de som ikke har bestilt bord for bespisning tidligere på kvelden åpner kl. 22:00.

BILLETTPRIS: 260,- KRONER PER PERSON VIA TIKKIO.COM OG 300,- KRONER PER PERSON I DØRA.

Dersom du ønsker å bestille bord for bespisning tidligere på kvelden eller dersom du har noen spørsmål, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss via telefon 32 75 33 33, via e-post til post@onkelthor.no eller via Messenger på Facebook.

Er vi i gang med å skape en ny tradisjon her? Gorm Smørgrav, Johny Aasgaard, Eivind Kløverød og Finn Tore Tokle spiller nok en gang på Onkel Thor på selveste påskeaften! Det ble en stor suksess i 2022 og vi både håper og tror at det blir minst like bra i 2023! Vi vet...

Ordinær billett
-
0
+
260,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve