Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
HAUBITZ HALL AS

Utsolgt! Minor Majority // Haubitz Hall Salongen

http://www.haubitzhall.no
Organizer HAUBITZ HALL AS
Venue Haubitz Hall
Haubitz Hall
Date 30. March 2023
Open from 19:00 to 23:59
Age limit 20

Minor Majority I DUO format gjester Haubitz Hall Salongen torsdag 30 mars!

Vokalist Pål Angelskår sier:
«Konsertene vi gjør i duoformat er noe av det morsomste vi gjør. Det er transparent, intenst og aldri helt feilfritt. Det er en ekstra spenning som oppstår både hos oss og i publikum når sangene plutselig ikke har noe å gjemme seg bak. Ingen rytmeseksjon eller synth-tepper, bare to gitarer, to stemmer og en god porsjon nervøsitet.»

Minor Majority debuterte med plata Walking Home From Nicole’s i 2001 og har over tjue år som plateartister bak seg.
Med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back To Me», «(In That) Premature Way», «She Gave Me Away» og «Supergirl» var bandet med på å definere det første musikalske tiåret av totusentallet her hjemme.
Bandet fikk også et solid fotfeste i Europa, spesielt i Frankrike, Sveits og Tyskland, der de hadde stor suksess med albumene Up For You & I (2004) og Reasons To Hang Around (2006). For sistnevnte vant Minor Majority Spellemannsprisen i klassen for «beste popgruppe» i 2006.
I løpet av karrieren har Minor Majority spilt mer enn 700 konserter over hele Europa.

De siste årene har bandet vært svært aktive på platefronten og gitt ut tre album på under fire år (Napkin Poetry (2019), The Universe Would Have To Adjust (2021) og Kiss Off (2022). Samtlige har fått gode kritikker både her hjemme og ute i Europa. Etter en vellykket tysklandsturné i September, vil noen utvalgte byer få oppleve dem som duo nå i desember. I dette formatet kommer publikum tettere på bandet og nærmere låtene slik de var når de ble laget.

Minor Majority I DUO format gjester Haubitz Hall Salongen torsdag 30 mars!

Vokalist Pål Angelskår sier:
«Konsertene vi gjør i duoformat er noe av det morsomste vi gjør. Det er transparent, intenst og aldri helt feilfritt. Det er en ekstra spenning som...

Entré // Minor Majority på Haubitz Hall Salongen

SOLD OUT

395,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve