Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Bamble bibliotek og litteraturhus

Dramatisert lesning av "Folk og røvere i Kardemommeby"

https://www.bamble.kommune.no/bibliotek/
Organizer Bamble bibliotek og litteraturhus
Venue Bamble bibliotek og litteraturhus
Bamble bibliotek og litteraturhus
Date 11. March 2023
Open from 10:00 to 14:00
Show starts 10:30

Billetter tilgjengelig fra 25/2

Nyaktuelle «Folk og Røvere i Kardemomme by» slutter aldri å begeistre, og nå har Thomas Jørstad Pettersen laget en spennende og interaktiv fortellerstund som bruker dette universet til å fortelle en morsom og inkluderende historie om vennskap og utenforskap.

«Folk og Røvere i Kardemomme by» handler om fredelige Kardemomme by og de som bor der. Noen få skaper vanskeligheter; det er de tre røverne, Kasper, Jesper og Jonatan som lever utenfor byen og ofte går inn dit for å røve det de trenger. Til slutt blir røverne arrestert, men de blir godt behandlet i fengselet hos politimester Bastian, og i siste kapittel blir de dagens helter når de slukker brannen i tårnet til Tobias.

Mange er vokst opp med Kardemomme by, og gjennom en oppfriskning av universet vil de kommende generasjoner også få et nært forhold til Egners fantastiske univers.

Lesningen er en 25 minutters interaktiv og spennende fortellerstund med folk og røvere, musikk, animasjon og brann i tårnet til Tobias(!), som inviterer barna til å delta, snakke og oppleve sammen med skuespiller. Lesningen passer for barn 3-7 år.


Bildet: @Qvisten Animation

Billetter tilgjengelig fra 25/2

Nyaktuelle «Folk og Røvere i Kardemomme by» slutter aldri å begeistre, og nå har Thomas Jørstad Pettersen laget en spennende og interaktiv fortellerstund som bruker dette universet til å fortelle en morsom og inkluderende...

Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve