Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Jazz i Thy // Martin Schack Kvartet: Jazz på dansk

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Plantagehuset
Plantagevej 18, Thisted, Danmark
Date 1. December 2023
Open from 19:30
Show starts 20:00

NHØP gjorde det. Palle Mikkelborg gør det. Ole Kock Hansen, Hans Ulrik, Finn Ziegler, Jesper Lundgaard, Jacob Fischer gjorde- og gør det. Rigtig mange toneangivende jazzmusikere har gjort det gennem tiden. Taget den danske sangskat og gjort den til grobund for jazzfortolkninger. Vores fælles arv – de danske sange, salmer og viser er en regulær guldgrube og en evig kilde til inspiration for danske jazzmusikere – således også for pianisten, og arrangøren Martin Schack, der sammen med sin kvartet “Jazz på Dansk” har markeret sig som tidens nok allermest succesfulde og sammenspillede bud på genren, og på netop det, det er: Jazz på dansk.
Tilbage i 2008 stiftede Schack gruppen og indspillede albummet “Jazz på Dansk”, der med afsæt i og inspiration fra især legenden Finn Zieglers approach til de danske melodier, blev en stor både kommerciel og live succes.
Siden har orkesteret ikke set sig tilbage og er idag et af landets mest flittigt turnerende jazzensembler og har idag flere anmelderroste udgivelser i bagagen.
Gruppen består, foruden kapelmester og arrangør Martin Schack, af tenorsaxofonist Michael Olsen kendt fra Aarhus Jazz Orchestra og en af Europas bedst sammenspillede rytmegrupper bassisten Morten Ramsbøl og trommeslager Morten Lund.
Spilleglæden, formidlingen, nærværet og ikke mindst lysten til at tage på nye eventyr i det i forvejen så kendte og elskede repertoire er i højsædet, og derfor er en aften med “Jazz på Dansk” en helt unik jazzoplevelse…og iøvrigt er man altid velkommen til at synge med

Line-up
Martin Schack – piano
Michael Olsen – Sax
Morten Ramsbøl – bas
Morten Lund – trommer

Der kan tilkøbes billet til jazzbuffet senest onsdag den 29. november. Maden leveres af Café Baghuset og serveres i caféen i Plantagehuset kl. 18.15.

NHØP gjorde det. Palle Mikkelborg gør det. Ole Kock Hansen, Hans Ulrik, Finn Ziegler, Jesper Lundgaard, Jacob Fischer gjorde- og gør det. Rigtig mange toneangivende jazzmusikere har gjort det gennem tiden. Taget den danske sangskat og gjort den til grobund for...

Billet, voksen
-
0
+
175,00 DKK
Medlemsbillet
For medlemmer af jazz i Thy.
-
0
+
125,00 DKK
Ung-Billet
Indtil du fylder 20 år, kan du købe billet med rabat i forsalg.
See more
-
0
+
50,00 DKK
Jazzbuffet
Du kan tilkøbe spisning til arrangementet. Maden er buffet og serveres kl. 18.15
See more
-
0
+
175,00 DKK
Jazzbuffet
Du kan tilkøbe spisning til arrangementet. Maden er buffet og serveres kl. 18.15
See more
-
0
+
175,00 DKK