Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Jazz i Thy // Nordkraft Bigband, feat. Andrea Motis

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Teutonersalen
Date 22. September 2023
Open from 19:30
Show starts 20:00

Nordkraft Bigband, feat. Andrea Motis

Der er lagt op til et stort musikalsk festfyrværkeri, når Nordkraft Big Band og den unge spanske sanger og trompetist Andrea Motis går på scenen sammen.

Andrea Motis er en af de mest anerkendte internationale kunstnere, der er udgået fra den spanske jazzscene i nyere tid. Hun er kun 27 år gammel og brillerer allerede på jazzscener i hele verden med sit overlegne og ekvilibristiske spil og sang. I en alder af elleve sluttede hun sig til Sant Andreu Jazz Band, og som fjortenårig indspillede hun sit første standardalbum, Joan Chamorro Presents Andrea Motis, som i 2012 blev fulgt op af Feeling Good. Efter de positive reaktioner på hendes første album kom hendes første verdensomspændende udgivelse, Emotional Dance (2017) på pladeselskabet Impulse! og senere Do Outro Lado Do Azul (2019), på pladeselskabet Verve, hvilket gjorde hende til den første spanske kunstner, der udgav under disse etiketter – begge symbolske pladeselskaber i jazzens historie.

Andrea Motis har gennem sin karriere samarbejdet med legendariske kunstnere som Quincy Jones, Omara Portuondo, Milton Nascimento, Gil Goldstein, WDR Big Band, Scott Hamilton og Yo-Yo Ma. Hun har spillet koncerter på nogle af de mest repræsentative jazzscener, såsom Tokyo Jazz Festival, Jazz at Lincoln Center i New York, Jazz a Vienne, Festival de Jazz de Barcelona, Blue Note Japan, National Music Auditorium i Madrid og Palau de la Música i Barcelona.

NORDKRAFT BIG BAND har gennem de seneste år markeret sig som et meget aktivt, visionært og seriøst ensemble indenfor rytmisk musik, og nyder vid anerkendelse nationalt og internationalt for udgivelser og koncerter.

Bigbandet har senest udgivet pladerne ”We Love Being Here With You” i samarbejde med bigbandets tidligere kunstneriske leder John Clayton og ”Døgnscenerier”, en koncertsuite af og med Nikolaj Bentzon. To udgivelser, der modtager store roser og begge har kontinuerlig spilletid på DR P8 Jazz. I foråret 2022 udkom bigbandets nyeste værk ”Avannaata Pissaanera” (Nordens Kraft) – et spændende samarbejde på tværs af Grønland og Danmark. Nordkraft Big Band kan i 2023 bl.a. præsentere den unge amerikaner Remy Le Boeuf som ny chefdirigent. Han skal være tilknyttet i en toårig periode og være med til at udvikle bigbandets videre musikalske retning.

Nordkraft Bigband, feat. Andrea Motis

Der er lagt op til et stort musikalsk festfyrværkeri, når Nordkraft Big Band og den unge spanske sanger og trompetist Andrea Motis går på scenen sammen.

Andrea Motis er en af de mest anerkendte internationale...

Billet, voksen
-
0
+
175,00 DKK
Medlemsbillet
-
0
+
125,00 DKK     
Ung-Billet
-
0
+
50,00 DKK