Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Spillestedet Thy S/I

Isabella Lundgren Quartet (S)

http://www.spillestedetthy.dk
Organizer Spillestedet Thy S/I
Venue Kirsten Kjærs Museum
Langvadvej 64, Frøstrup, Danmark
Date 28. April 2023
Open from 19:30
Show starts 20:00

Look for the Silver Lining - The Great American Songbook.

Foruden at være titlen på Isabella Lundgrens nyeste anmelderroste album, er det også navnet på det show, hun netop nu henrykker både publikum og anmeldere med. Skarpe og raffinerede fortolkninger af udødelige klassikere fra Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Prince, Judy Garland og Nat King Cole m.fl. og en enorm stærk stemme er en vindende kombination, der har kastet forrygende anmeldelser af sig!

”Denna gudabenådade sångerska som är bland det bästa som hänt den svenska jazzscenen”. ”Hon får liksom tiden att sakta ner bara genom att vara.” Svenska Dagbladet.

Isabella Lundgren er en af Sveriges helt store sangerinder og største stemmer. Hun er modtager af en lang række prestigefyldte priser og nomineringer.

Mange betragter hende som værende noget af det bedste, der er sket for den svenske jazz-scene, hvor hun absolut er blandt de allerstørste, men Lundgren turnérer for tiden primært med store sange fra den amerikanske sangskat og Judy Garlands store klassikere. I egne medrivende fortolkninger, giver Isabella Lundgren de berømte sange helt nyt liv og energi.

Isabella optrådte med DR's Underholdningsorkester ved Nytårskoncerten januar 2022 og i SVT's Nytårsfejring optrådte hun på Skansen. Hun har gennem tiden vundet og været nomineret til et utal af stipendier og priser.

Kærligheden til den amerikanske sangskat opdagede hun, da hun som kun 18årig flyttede til USA og studerede musik. Hun optrådte i den forbindelse på alverdens legendariske scener og steder, men hun levede også et hårdt liv, der ikke kunne fortsætte, så hun tog hjem til Sverige og siden er hendes karriere eksploderet.

I front for en magisk kvartet med piano, kontrabas og trommer.

Look for the Silver Lining - The Great American Songbook.

Foruden at være titlen på Isabella Lundgrens nyeste anmelderroste album, er det også navnet på det show, hun netop nu henrykker både publikum og anmeldere med. Skarpe og raffinerede fortolkninger af...

Billet, voksen
-
0
+
250,00 DKK     
Ung-Billet
-
0
+
125,00 DKK     
Ledsagerbillet
-
0
+
0,00 DKK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve