Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

MUSIKK UTEN GRENSER FOR LEGER UTEN GRENSER

https://fb.me/e/2r5QYe8sC
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 10. February 2023
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

MUSIKK UTEN GRENSER FOR LEGER UTEN GRENSER
Fredag 10.februar presenterer Glutton, Svåne og Sviir, i samarbeid med Uhørt, en musikkaften på kryss og tvers av ferdig oppgåtte sjangerløyper. Det blir vokalharmonier, prog med et hint av jazzpunk og reinspikka rock! Tre frekke, flotte, fantastiske band på scena!
Konserten er gratis. Du trenger ikke fremvise billett i døra, alle er velkommen inn!

Vi oppfordrer deg allikevel til å kjøpe billett, enten til deg selv, en venn, ei søster, en bror, ei mor, en far eller en kjæreste. Alle billettinntekter går uavkortet til Leger uten grenser.

GLUTTON
Glutton er en powertrio fra Oslo som spiller en egenrådig blanding av prog og post-rock. Til tider ømt og ofte hardhendt, med innskutte leddsetninger fra både jazz og pønk. Deres tredje album Eating Music kom ut i 2019 til solide kritikker både i inn- og utland. En viss pandemi satte en effektiv stopper for releaseturné, og som mange andre brukte bandet tiden i isolasjon til å skrive nytt materiale. Nå er de klare for å vise fram et mer reindyrket og råere trioformat.
Glutton på Spotify
www.facebook.com/gluttonmusic
Glutton er:
Jonas Eide Hollund - trommer
Ola Mile Bruland - bass
Eirik Ørevik Aadland - gitar
Foto: Birte Nystad Magnussen
SVÅNE
Svåne lager folk- og viseinspirert musikk med fokus på vokalharmonier, melodiøse og dynamiske arrangementer, og nære tekster. Gruppa startet som en trio der medlemmene samarbeidet om konserter i fengsler og på sykehus for mennesker i mange ulike livssituasjoner; et perspektiv som er gjennomgående i tekstene. De har siden spilt konserter på ulike scener rundt om i Oslo. Musikken har et variert uttrykk med trestemt vokal, gitarer og innslag av saksofon, som gjør at de balanserer i et landskap mellom det akustiske og elektriske. Besetningen og lydbildet har etter hvert blitt utvidet med bass og trommer.
Svåne har to singler ute, der den første ble anbefalt av NRK P3 Urørt, og spiller for tiden inn sitt første album.
www.facebook.com/svaaneband
Svåne på Spotify
Daniel Næsheim: gitar og vokal
Marie Færevaag: saksofon, keyboard og vokal
Elita Fast Nagell: gitar og vokal
Axel Toreg Reite: bass
Thea Steinmo Hernæs: trommer
SVIIR
Krafttrioen Sviir spiller opp til rockefest i sin scenedebut! Sviir kategoriserer under en herlig og stolt norskspråklig rockeparaply og er strålende fornøyde med det. Bandet byr på energi, glede, humor, alvor og trøkk til langt oppover ørene.

Sviir ga ut sin første singel, Kjerneverdier, i november 2022. Denne følges opp av Bikkja og Det jeg vil ha, i januar 2023, før deres første fullengder ser dagens lys i april. Sviir gleder seg stort!

Fyller Sviir deg med ekte rockeglede, da har Sviir hatt suksess!
linktr.ee/sviir
Sviir er:
Frode Ystgaard Lie - trommer
Sindre B. Tysdal - gitar og vokal
Geir Olsen - bass

Pre show meal: 25% discount by showing this ticket. (Only food)

MUSIKK UTEN GRENSER FOR LEGER UTEN GRENSER
Fredag 10.februar presenterer Glutton, Svåne og Sviir, i samarbeid med Uhørt, en musikkaften på kryss og tvers av ferdig oppgåtte sjangerløyper. Det blir vokalharmonier, prog med et hint av jazzpunk og reinspikka rock! Tre...

FRIVILIG VEDLEDIGHETS BILLET
-
0
+
150,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve