Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Gouldian Finch // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 11. February 2023
Open from 20:00 to 23:59

Gouldian Finch
Vaterland
Lørdag 11. Februar
20:00 // 275.- + avg. // 20år
-----------------------
-----------------------

Innimellom kommer vi over noe som er såpass saftig at vi trør ut av rockedammen og dasker til med en annerledes kveld på sjappa.

Lørdag 11. Februar presenterer Vaterland ny musikk fra trommeslager, komponist og Jaga Jazzist-grunnlegger Martin Horntveths nye prosjekt Gouldian Finch. Musikken er basert på bestillingsverket ‘Superego’, som ble fremført på Punktfestivalen I Kristiansand, september 2022

Martin Horntveth (født 20. september 1977) er en norsk musiker, komponist, produsent og artist. Med fokus hovedsakelig på komposisjoner for film, dans og teater de siste 20 årene, har han nylig dykket ned i et stort sjangerblandings-prosjekt med flere kommende album og bestillingsverk under Gouldian Finch-paraplyen. Til denne konserten har Martin plukket ut musikere og teknisk mannskap fra øverste hylle, og lover en stor audiovisuell opplevelse.

"Det er all musikken jeg elsker rørt sammen i en stor gryte. Gjennom årene har jeg ønsket å lage all slags musikk, men det har vært så variert at jeg ikke har klart å velge retning. Men nå har jeg slått sammen alt dette til et drømme-prosjekt, og det har vært en utrolig spennende og inspirerende å lage denne musikken.» sier Martin.

Med påvirkninger fra hip-hop, glitch-electronica, filmmusikk, støymusikk, folkemusikk og jazz smelter stilene sammen og endrer seg raskt slik at det føles som en berg-og-dal-bane gjennom musikalske sjangere.

Musikere:
Vuyo: Rap
Kai Von Der Lippe: Keyboards
Chris Holm: Bass
Martin Horntveth: Trommer og elektronikk

Gjest: Gunhild Ramsay Kovacs (Susanne Sundfør, Röyksopp)

Espen Høydalsvik: Lyddesign
Kimarius Abrahamsen: Lysdesign

Gouldian Finch
Vaterland
Lørdag 11. Februar
20:00 // 275.- + avg. // 20år
-----------------------
-----------------------

Innimellom kommer vi over noe som er såpass saftig at vi trør ut av rockedammen og dasker til med en...

Gouldian Finch // Vaterland
-
0
+
300,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve