Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Stavanger Amatørteater

Bedrager i Brokade

Organizer Stavanger Amatørteater
Venue Siddis-Stova
Rektor Oldens gate 17, Stavanger, Norway
Date 17. February 2023
Open from 18:40 to 19:00
Show starts 19:00

Vi i Stavanger Amatørteater ønsker deg hjertelig velkommen til premieren av vår nyeste forestilling «Bedrager i Brokade».

Prinsesse Katarina av Prøyssen er på reise over havet for å gifte seg med en mann hun aldri har møtt før – prins Charlie. Hun har ikke lyst til å gifte seg, og i sin fortvilelse legger hun en slu plan. Hun bytter rolle med sin beste venn for å skremme vekk prinsen så han ikke vil gifte seg med henne likevel. Men Katarina er ikke den eneste som kan legge lure planer. Prins Charlie har nemlig fått akkurat den samme ideen, og dermed er det duket for en ellevill komedie fylt med spenning, forvekslinger og god stemning. Og forresten er de ikke de eneste bedragerne på slottet. Det er nemlig noen enda sluere som legger skumle planer i kulissene.

I “Bedrager i Brokade” møter du en bukett av morsomme og sjarmerende karakterer som gjennom en rekke utfordringer lærer at ærlighet varer lengst. Komedien passer for folk i alle aldre, så ta med bestemor, søsken, tanter, onkler, søskenbarn og barnebarn, for en storslått forestilling i Siddisstova 17., 18. og 19. februar.

OBS: Forestillingen er ikke særlig skummel, men handlingen kan være vanskelig å forstå for de aller minste. Anbefalt aldersgrense er derfor 4 år. Forestillingen varer mellom halvannen og to timer.

Vi i Stavanger Amatørteater ønsker deg hjertelig velkommen til premieren av vår nyeste forestilling «Bedrager i Brokade».

Prinsesse Katarina av Prøyssen er på reise over havet for å gifte seg med en mann hun aldri har møtt før – prins Charlie. Hun har...

Voksen
-
0
+
150,00 NOK
Barn
-
0
+
100,00 NOK     
Barn
-
0
+
100,00 NOK     
Voksen
-
0
+
150,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve