Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
KULTURFABRIKKEN DRIFT AS

Sub Klubb - Kulturfabrikken

http://www.kulturfabrikken.com
Organizer KULTURFABRIKKEN DRIFT AS
Venue Kulturfabrikken Klubbscenen Kristansund
Fosnagata 35, Kristiansund, Norge
Date 11. February 2023
Open from 20:00
Show starts 21:00

Dørene åpner:
21:00-22:30 : Faia (Minimal House, Deep Tech)
22:30-01:00 : DjRedo (Drum and Bass + Jungle)
01:00-02:00 : Faia (Techno)

Mer om artistene:

DjRedo (Molde)
Siden tidlig barndom har hun vært interessert i musikk, og hun har i ungdomstiden både spilt bass og trommer i band. Etter å ha vært igjennom det meste av musikksjangre, er det ikke rart hun forelsket seg totalt i elektronisk musikk; spesielt Drum and Bass.
DjRedo har siden oppstarten av DJ kollektivet LAüGET vært engasjert og fulgt gutta rundt på utallige arrangement som både fotograf og hypegirl, samt selv spilt på hjemmefester. Etter mye oppmuntring fra gutta i LAüGET tok hun i 2022 endelig steget ut i det offentlige rom og har spilt på både Fuzzy Platebar og Brygga i Molde, hvor hun byr på elektronisk musikk og god stemning. Hun er nå i fullt vigør, og viben hun har bak miksebordet er ikke til å glemme!
www.instagram.com/djredo_/


Faia (Kristiansund/Oslo)
Med 14 års erfaring bak spillerne har Faia opptrådt på de fleste House og Techno klubbene i Norge. Hun har jobbet med Sommerøya Festivalen, og spilt både på Hjertøyafestivalen, Trollfestival, Sehr Shön og flere andre. I Kristiansund har hun vært booket til Havnekontoret, Bar å Sånn, Mocca, Tahiti Festivalen, Kulturfabrikken og Skjærvafest.
Hun har drevet eventet Femmes Fatales Oslo siden 2010, og er medeier i plateselskapet Romklang Records sammen med duo-partner Duppeditt, de har også gitt ut musikk hos Music4Aliens og Pointzer0 Rec. Hun driver også podcast serien SMALLCAST for Small Records og er resident DJ.
I Europa har hun spilt masse; Danmark, Sverige, England, Bulgaria, Litauen, Spania, i Berlin, Wetzlar og på Stroga Festival og Sandsteinhöhlen i Tyskland. i 2019 spilte hun også på Jai Thep Festival i Thailand. Både i utlandet og i Norge har hun hatt gleden av å spille sammen med høyprofilerte artister som; Oxia, Pig&Dan, Ida Engberg, Djuma Soundsystem, Phaxe, Nastia, BeSvendsen, DJ Hell, Insolate, Ben Klock, Gabriel Ananda, Thomas Schumacher, Lampé, Ramiro Lopez og Moog Conspiracy.
Musikk betyr kjærlighet og energi for Faia, og hun elsker å stå bak miksebordet. Det blir både dype, mørke, drivende, melodiske, groovy og lekne rytmer innen sjangrene; Minimal, Techno og House.
www.soundcloud.com/faia


Følg Sub-Klubb på Facebook og Instagram:
www.facebook.com/subklubb
www.instagram.com/subklubb

Sub-Klubb er et nytt klubbkonsept i Kristiansund som fokuserer på subkulturell undergrunnsmusikk innenfor sjangrene House, Techno, Minimal, Elektronika, Drum and Bass. Altså dansbar musikk med mye subwoofer og spennende rytmer. Resident Faia tar med seg lokale gjeste-DJ’s på kveldene, og vil sørge for et bredere musikk & dansetilbud i byen.

Dørene åpner:
21:00-22:30 : Faia (Minimal House, Deep Tech)
22:30-01:00 : DjRedo (Drum and Bass + Jungle)
01:00-02:00 : Faia (Techno)

Mer om artistene:

DjRedo (Molde)
Siden tidlig barndom har hun vært interessert i...

Billett Sub Klubb
-
0
+
150,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve