Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Sex Magick Wizards // Vaterland

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 3. February 2023
Open from 20:00 to 23:59

Sex Magick Wizards
Vaterland
Fredag 3. Februar
20:00 // 225.- // 20år
----------------------
----------------------

Sex Magick Wizards legger bak seg et forrykende 2022, hvor de har turnert Tyskland på kryss og tvers og spilt inn sitt tredje album. Nå er de mer samspilte og magiske enn noensinne. Med nytt materiale i kofferten og røkelse opp etter ørene kan du vente deg en kveld med erotisk musikk og okkulte undertoner.

I 2021 slapp bandet albumet Your Bliss My Joy på Rune Grammofon til rungende jubel i inn- og utland. Plata kom på en 2. plass i El Coyotes kåring av de 40 beste albumene i 2021 og JazzJournal mente bandet allerede hevdet seg blant de beste i sin sjanger. Bandet består av Ingvald André Vassbø på trommer, Sigrid Aftret på saksofoner og fløyter, Henrik Sandstad Dalen på bass og Viktor Bomstad på gitar. Dette er noen av de fyrrigste, unge musikerne vi har i landet for tiden, så hold på hatten, blås støvet av pentagrammet og pell deg ned på Vaterland for pokker!

Sex Magick Wizards
Vaterland
Fredag 3. Februar
20:00 // 225.- // 20år
----------------------
----------------------

Sex Magick Wizards legger bak seg et forrykende 2022, hvor de har turnert Tyskland på kryss og tvers og spilt...

Sex Magick Wizards
-
0
+
225,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve