Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
STRØGET BOOKING AS

Lille Venn x Synne Sørgjerd

https://fb.me/e/2hd3EWckZ
Organizer STRØGET BOOKING AS
Venue Uhørt
Uhørt
Date 16. February 2023
Open from 19:00 to 22:00
Age limit 20

Doors:19:00
Show start: 20:00

Pre show meal: 25% discount by showing this ticket. (Only food)
Cc: 150,-
Lille Venn
Helene Brunæs aka Lille Venn er født i Drammen, oppvokst i Singapore og flyttet til Australia i 2004. Der så hun Blink-182 og Avril Lavigne for første gang - takket være storebror CK. Etter å ha flyttet tilbake til Singapore i 2007, fikk Helene sin første gitar (en blå Daisy Rock) og begynte å øve og skrive sanger hver dag etter skolen - takket være Taylor Swift. I 2019 flyttet Helene hjem til Norge for første gang. Uten et nettverk, fikk hun masse fritid til å skrive så mye som hun en gang gjorde på jenterommet i Singapore. Resultatet ble Lille Venn og en samling av sanger om angst og kjærlighet i alle former. Som alltid landet hun et sted mellom pop rock og indie rock - sjangerne som ligger hjertet hennes nærmest. Hun slipper snart sin debut-EP og drømmer om å kunne spille for folk som kjenner seg så igjen i sangene at hun ikke engang må synge selv.
Spotify
open.spotify.com/artist/0ngIT2fGYCJycKARJKYiTw...
Instagram
www.instagram.com/lillev3nn/
TikTok
in.tiktok.com/@lillev3nn
Facebook
www.facebook.com/lillev3nn

Synne Sørgjerd
Hvis Kaja Gunnufsen var større i kjeften, Raga Rockers var en søt jente med oppmerksomhetsbehov og Cezinando ikke var rapper får du Synne Sørgjerd, som med radikal åpenhet og bra ass veldig gjerne har lyst til å fortelle deg en historie som er sann. Liker du elgitar? Drøye lyriske vendinger? Da er dette artisten for deg. Temaer som følelsen av utilstrekkelighet og angst for at ting ikke er sånn som man tror eller ønsker de er, står sentrale, i håp om at resolusjonen skal være at det i enden ordner seg for snille jenter (Synne er ikke en snill jente). Norge trenger dårligere forbilder og Synne Sørgjerd bistår med glede.
Spotify
open.spotify.com/artist/5Ai4yHtSLrIhQD7AmTs9XF...
Instagram
www.instagram.com/synnesorgjerd/
TikTok
www.tiktok.com/@synnesorgjerd

Doors:19:00
Show start: 20:00

Pre show meal: 25% discount by showing this ticket. (Only food)
Cc: 150,-
Lille Venn
Helene Brunæs aka Lille Venn er født i Drammen, oppvokst i Singapore og flyttet til Australia i 2004. Der så hun...

INNGANG
-
0
+
150,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve