Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Vaterland Bar & Scene AS

Forcefed Horsehead Slippkonsert // Vaterland // Special Guests: Gloson (SE)

Organizer Vaterland Bar & Scene AS
Venue Vaterland
Brugata 9, Oslo, Norge
Date 31. March 2023
Open from 20:00 to 23:59

Forcefed Horsehead Slippkonsert
Special Guests: Gloson (SE)
Vaterland
Fredag 31. Mars
20:00 // 225.- // 20år
---------------------
---------------------

For de av oss med et halvt øye på norsk undergrunn og en lurende fetish for rapt repeterende skarptromme så er Forcefed Horsehead et veletablert navn. Kvintetten har herjet scener i Oslo og Norge forøvrig i en liten bandsalder nå. Stadig hissig, kjapp i vendingene og særdeles veldreid har denne gjengen hakket seg sin helt egne plass i den norske musikkscenen, sånn cirka akkurat der hvor death, punk og hardcore møter black, post rock, prog, galskap og generelt hysteri.

24. Mars slippes bandets blodferske album "Monoceros", en uke senere fredag 31. Mars feires det med slippkonsert på den lokale pizzasjappa i Brugata. Alt er med andre ord duket for rabalder!

----------------

Gloson (Swe)

Siden oppstart i 2012 har svenske Gloson hatt ett mål for øyet: å skape den mest grunn-rystende og intense musikken de kan få til. Med sludge og post-metal som hovedingredienser kan man trygt si at de har lykkes i det. Et faktum som er vel dokumentert på bandets fjerde langspiller The Rift som kom ut på Indie Recordings i 2022. Massive lydlandskap møter gutturale brøl og angstfylte melodier i et lydbilde inspirert av mennesket i sin verste og reneste form.

Forcefed Horsehead Slippkonsert
Special Guests: Gloson (SE)
Vaterland
Fredag 31. Mars
20:00 // 225.- // 20år
---------------------
---------------------

For de av oss med et halvt øye på norsk undergrunn og en lurende...

Forcefed Horsehead // Vaterland
-
0
+
225,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve