Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Gymmen Scene og Studio

Insomniac Bears // Dj Thomazini & Crazy Loud // Gymmen Scene

https://www.gymmenscene.no
Organizer Gymmen Scene og Studio
Venue Nordfjordeid
Sophus Lie-vegen 1, Nordfjordeid, Norge
Date 18. March 2023
Open from 20:30 to 01:00
Show starts 20:30
Age limit 18

Velkomen til ein deilig konsert-/klubbkveld i Gymmen!
Insomniac Bears med vokalist Thomas Bratlie Haugland (busett på Løkja) i front kunne endeleg køyre konsert i Gymmen. Blir stas!
Etter konserten køyrer vi supercool klubbstemning med Dj Thomazini & Crazy Loud. What´s not to like!

Dører 20:30
Konsert 22:00
Klubb 23:30-01:00
ID 18


INSOMNIAC BEARS – DEBUTALBUM OG NORGESTURNÈ VÅREN 2023 - GYMMEN
Det er en stor glede å melde at Insomniac Bears` kommer innom Gymmen denne våren på norgesturnè. Gruppa er aktuelle med debutalbumet «Newfound Sprawl» som kom ut høsten i fjor til strålende kritikker i inn- og utland. På debuten tar gruppa sin sprudlende mix av indie- og progrock i en villere og mer ambisiøs retning. Hver eneste sang gnistrer av sinne, eufori eller noe uutsigelig innimellom. Både som låtskrivere og historiefortellere tar de større eierskap til låtene og utstråler en uvanlig miks av lekenhet og kontroll.

Selv om Insomniac Bears er basert i Oslo, har vi én pendlende vokalist på den lokale kvota. Thomas Bratlie Haugland kom til Nordfjordeid første gang som vokalist i bandet Rumble in Rhodos og har spilt på Malakoff rockfestival hele tre ganger. Der fant han kjærleiken i festivalgründer Anne-Joril Haugland, og de bor nå sammen med barna på Løkjastranda.
Vi gleder oss til Thomas skal ta med sitt nye band for første gang til bygda for en helaften med konsert med påfølgende klubb.

Insomniac Bears har siden starten jobbet seg frem mot et uttrykk som er fritt, dynamisk og suggerende. Deres musikalske univers viser en sulten gruppe som elegant balanserer på hverandres respektive fortider, men også på den nye energien som oppstår når de de lager musikk sammen. De er alltid på jakt etter å utforske nye idéer og ærgjerrige arrangementer, men denne gangen har de dykket dypere og flyttet grensene for hva som utgjør rammeverket av dette eksplosive kollektivet. Albumet inneholder også flotte gjestebidrag av sangeren Gunhild Ramsay Kovacs (Bow to Each Other/Susanne Sundfør) og den fremadstormende svenske saxofonisten Karl Hjalmar Nyberg. Førstnevnte har som et resultat av dette samarbeidet blitt en del av det musikalske kollektivet på permanent basis, og er en viktig brikke i besetningen når Insomniac Bears spiller konserter.

På «Newfound Sprawl» holder ikke Insomniac Bears tilbake på noen ting og byr på gruppas mest uttrykksfulle låtskriving og vidstrakte produksjon så langt. Men la det være sagt; Til tross for å stå bak noen av 00-tallets beste indie utgivelser med band som Rumble in Rhodos, Team Me, Lukestar, Snöras, Magnus Moriarty og Krokofant, så ofrer Insomniac Bears aldri en perfekt pop-hook til fordel for eksentrisitet. «Go big is the new punk» sier de med glimt i øyet når de skal beskrive det nye albumet.

Velkomen til ein deilig konsert-/klubbkveld i Gymmen!
Insomniac Bears med vokalist Thomas Bratlie Haugland (busett på Løkja) i front kunne endeleg køyre konsert i Gymmen. Blir stas!
Etter konserten køyrer vi supercool klubbstemning med Dj Thomazini & Crazy Loud....

Enkeltbillett - ordinær
-
0
+
250,00 NOK     
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve