Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Arbeidstittel: Dødsdans

Arbeidstittel: Dødsdans 03.02.2023 - 18:00

Organizer Arbeidstittel: Dødsdans
Venue Startblokka: Østre Aker vei 90, 0596 Oslo
Date 3. February 2023
Open from 17:45
Show starts 18:00

Vi skal være hundre prosent ærlig med dere: Alt vi forteller nå er løgn. Eller, ikke alt. Det er ikke sant. Noe av det stemmer. Men noen ganger er det som er mest sant, minst ærlig, og det som er minst ærlig, mest sant.

Vi skal alle dø. Det har vi til felles. Likevel er døden også noe alle har et unikt personlig forhold til. Noen har fått revet sine kjære fra seg, og noen har kanskje funnet sammen igjen i tomrommet etter dem de har mistet. Noen ser på døden som en ny begynnelse, for andre er det den definitive slutten. Det er noen som velger å ende livet, og noen gjør alt de kan for å forlenge det. Noen står til og med opp fra de døde, angivelig. Vi konfronteres med døden hver eneste dag i nyheter om krigen i Ukraina, og vi ser filmer med dødsscener så utmalende at vi går numne ut av kinosalen. I London sto hundretusener av mennesker i kø i utallige timer for å se kista til den avdøde dronninga. Døden er statistikk når et land på andre siden av kloden rammes av jordskjelv, den er en tom stol ved middagsbordet når familien samles på julaften, og den er minnestund utenfor ‘London Pub’ og ‘Per på hjørnet’ en dag sent i juni. Døden er uendelig og endelig på samme tid, den er individuell og universell, skremmende og fascinerende, lys og mørk, den er alt og ingenting.

I prosjektet «Arbeidstittel: Dødsdans» møtes fem unge scenekunstnere for å snakke om døden, reflektere rundt den, tenke på den, skrive om den, danse til den, og kanskje til og med fornekte den.

Forestillinger:
3. februar 18:00
4. februar 16:00 og 19:00
5. februar 14:00

Dørene åpner et kvarter før forestilling.

Billetter: 190 kr
Ledsagere gratis

Forestillingen spilles på Startblokka på Linderud, i Østre Aker vei 90.

Idé og kunstnerisk ledelse: Arjan Nilsen
Skuespillere: Stine Elverhøi Johnsen, Ingrid Myhre Løvik, Trine Flinder Haraldsen, Andreas Koschinski Kvisgaard og Arjan Nilsen
Musikk: William Kjeldsberg

Forestillingen er støttet av Oslo kommune og Fond for utøvende kunstnere.
Takk til Dyretråkket Musikklag for lån av lydutstyr.

Lokalene har dessverre ikke fungerende heis, så tilgjengeligheten er dermed begrenset for rullestolbrukere da forestillingen spilles i andre etasje.

Spørsmål? Ta kontakt på arjan.nilsen@hotmail.com

Vi skal være hundre prosent ærlig med dere: Alt vi forteller nå er løgn. Eller, ikke alt. Det er ikke sant. Noe av det stemmer. Men noen ganger er det som er mest sant, minst ærlig, og det som er minst ærlig, mest sant.

Vi skal alle dø. Det har vi til...

Billett
-
0
+
190,00 NOK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve