Continue to cart ×

Your tickets have been reserved, so don’t hesitate to explore more events, before you check out


More events from
Studenterhuset Aalborg

Ukraine Rocks : Obrij + Kasu Weri + Risin Sabotage

http://www.studenterhuset.dk
Organizer Studenterhuset Aalborg
Venue Studenterhuset Aalborg
Studenterhuset Aalborg
Date 18. May 2023
Open from 19:30 to 23:00

Kom med til et brag af en ukrainsk fest, når nogle af de mest lovende bands fra den pulserende ukrainske rockscene kommer til Danmark.

På touren UKRAINE ROCKS turnerer seks bands landet rundt for at introducere folket til ukrainske guitarriffs og trommesoloer. De fleste bands har tidligere spillet shows rundt omkring i Europa, men det er første gang, vi i Danmark får chancen for at opleve dem.

De udvalgte bands repræsenterer Ukraine på bedste vis; de leverer fantastiske musikalske oplevelser. Derudover er det et rockshow, som er vigtigere end nogensinde før.

De fleste af musikerne har oplevet krigen tæt på. Mange har familie i de ramte områder. Nogle bor der selv. Og andre er med i forsvaret af Kyiv. Når de kommer til Danmark er det for at vise Ukraines farver og kæmpe på den måde, de kan bedst. Nemlig med musikken.

I nogle timer samles vi i det frirum, som kun musikken kan tilbyde. Vi ser en anden side af Ukraine – og endelig er koncerten med til at støtte Ukraine både symbolsk og økonomisk.

De bands, du kan opleve på Studenterhuset er:

Obrij:

OBRIJ blev dannet i byen Uzhhorod i 2013. De mikser europæisk dødsmetal, doom metal og hardcore. I deres ni år som band har de blandt andet udgivet to EP’er, flere splitalbums, singler og musikvideoer. Bandet har også spillet masser af koncerter i Ukraine.

Kasu Weri:

Kasu Weri er et stoner/sludge metal-band fra Kiyv. De blev dannet i 2008, og navnet er papuansk og betyder ‘hornet hoved’, som gav navn til kasauerfuglen.

Risin Sabotage:

”Det er bedre at høre os live en enkelt gang end at høre vores plade 10 gange.” Sådan siger Risin Sabotage, der mener, at musikken er en del af deres sjæl. Bandet spiller stoner/dessert rock, og de sidste to år har de arbejdet på et nyt album, som desværre er blevet forsinket på grund af urolighederne. Der er stor kontrast mellem bandets dagligdag før krigen og nu. I 2017 spillede de blandt andet hele 68 koncerter og deltog i Soundart Fest.

Kom med til et brag af en ukrainsk fest, når nogle af de mest lovende bands fra den pulserende ukrainske rockscene kommer til Danmark.

På touren UKRAINE ROCKS turnerer seks bands landet rundt for at introducere folket til ukrainske guitarriffs og trommesoloer....

Ukraine Rocks : Obrij + Kasu Weri + Risin Sabotage
-
0
+
100,00 DKK
Privacy and User Data

When you visit tikkio.com, you agree that we use cookies. These are small data files sent from our website and stored on your computer. These are absolutely necessary for the solution to work in terms of navigation, login and ordering [Read more]

Approve